Web Toolbar by Wibiya Η Σχολή Παναγιωτοπούλου υιοθέτησε εικονικά σκυλάκια του Fazoo! ~ Dog Lover Blogspot

Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Η Σχολή Παναγιωτοπούλου υιοθέτησε εικονικά σκυλάκια του Fazoo!

Οι μικροί μαθητές της Σχολής Ι.Μ. Παναγιωτόπουλου με την παρότρυνση των δασκάλων τους εντάχθηκαν στο πρόγραμμα εικονικής υιοθεσίας του Fazoo. Μια πρωτοβουλία που ξάφνιασε ευχάριστα τους εθελοντές του Fazoo και τη δέχτηκαν φυσικά με μεγάλη χαρά.


''Μέχρι τώρα έχουν υιοθετηθεί εικονικά 19 σκυλάκια από παιδιά των τάξεων του δημοτικού της σχολής. Ένα μάλιστα από τα σκυλάκια, ο Richard είχε την χαρά να βρει μια καταπληκτική οικογένεια που άνοιξε την αγκαλιά της για αυτόν, μόλις λίγο μετά την εικονική υιοθεσία του. Μια τόσο υπέροχη κίνηση που πηγάζει από αγνές παιδικές καρδιές δεν θα μπορούσε παρά να φέρει θετική ενέργεια και τύχη στα ζωάκια μας!'', αναφέρει το Fazoo.



Χάρη στην πρωτοβουλία αυτή οι αίθουσες της σχολής κατακλύστηκαν από χρώματα και όμορφα μουτράκια σκύλων, οι μικροί μαθητές αποκόμισαν γνώσεις με τη βοήθεια των δασκάλων τους και τα σκυλάκια μας δέχτηκαν τα δώρα των παιδιών με τις ουρίτσες τους να στριφογυρνούν από χαρά.


Ευχαριστούμε θερμά τη διεύθυνση της Σχολής Ι.Μ. Παναγιωτόπουλου, τους δασκάλους της σχολής, τους γονείς των παιδιών και φυσικά τους ίδιους τους μαθητές για αυτή την τόσο ελπιδοφόρα κίνηση. Τα παιδιά είναι το μέλλον και όταν τα βλέπουμε να νοιάζονται, να ενημερώνονται και να ευαισθητοποιούνται δεν μπορούμε παρά να συγκινούμαστε και να γεμίζουμε ελπίδα!


EΣΕΙΣ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΥΙΟΘΕΣΙΑ;

Έχετε ήδη σκύλο, γάτα ή και τα δύο και δεν μπορείτε να υιοθετήσετε κι άλλο?
Δεν έχετε τον απαραίτητο χρόνο να διαθέσετε στην ολοκληρωμένη φροντίδα ενός ζώου;
Θέλετε να βοηθήσετε αλλά δεν ξέρετε πώς;

Υιοθετήστε εικονικά ένα από τα ζωάκια μας και προσφέρετέ του έμπρακτα την αγάπη σας για ένα διάστημα ή εφόρου ζωής. Μπορείτε να το υιοθετήσετε μόνοι σας ή ομαδικά με τους φίλους σας, τα αδέλφια σας, τους συμμαθητές σας ή και τους συναδέλφους σας.


adespoto.gr