Web Toolbar by Wibiya Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων: Απομάκρυνση και ευθανασία των αδέσποτων προτείνει ο υποψήφιος πρύτανης ~ Dog Lover Blogspot

Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων: Απομάκρυνση και ευθανασία των αδέσποτων προτείνει ο υποψήφιος πρύτανης

Έχουμε αναδείξει πολλές φορές μέσα από το adespoto.gr την εχθρότητα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων εναντίον των αδέσποτων ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν δηλητηριαστεί στειρωμένα ανυπεράσπιστα σκυλιά. Για ακόμα μία φορά, το Πανεπιστήμιο και ορισμένοι εκπαιδευτικοί δείχνουν το εχθρικό πρόσωπό τους εναντίον των ζώων.

''Οι θέσεις του υποψηφίου πρύτανη π. Ιωαννίνων κ. Περιβολαρόπουλου για τα αδέσποτα είναι η απομάκρυνση τους από τον χώρο του πανεπιστημίου και αν αυτό δεν αποδώσει εντός τριών μηνών ευθανασία σε όσα κριθούν επιθετικά! Σας παρακαλώ στείλτε mail διαμαρτυρίας, εμείς σαν φιλοζωικός σύλλογος του πανεπιστημίου ετοιμάζουμε petition διαμαρτυρίας'', αναφέρουν οι Φιλόζωοι Ιωαννίνων.

Για ακόμα μία φορά, αντί να δίνουν παράδειγμα και να αποτελούν πρότυπο ευαισθησίας οι μορφωμένοι άνθρωποι, βλέπουν τα ζώα ως επικίνδυνα και ως πρόβλημα, αντί να κατανοήσουν ότι οι μόνοι υπεύθυνοι είναι όσοι τα εγκαταλείπουν και οι Δήμοι που δεν τα φροντίζουν όπως οι νόμοι ορίζουν τόσα χρόνια τώρα!

Είναι ντροπή για τους συγκεκριμένους ανθρώπους, που πέρνουν φυσικά ''στο λαιμό τους'' και όλο το Πανεπιστήμιο αλλά και στους ανθρώπους των Ιωαννίνων που χρόνια τώρα κοιτούν χωρίς να αντιδρούν ή ακόμα και ρίχνουν φόλες...με λίγους ζωόφιλους και φοιτητές να παλεύουν να σώσουν με υιοθεσίες όποιο ζωντανό παραμείνει....ζωντανό!

ΣΤΕΙΛΤΕ EMAIL:  intlrel@cc.uoi.gr

adespoto.gr