Web Toolbar by Wibiya Συχνές ερωτήσεις για το Scalibor ~ Dog Lover Blogspot

Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Συχνές ερωτήσεις για το Scalibor


  • Το Scalibor® είναι ασφαλές για ολόκληρη την οικογένεια:
Η καινοτόμος τεχνολογία του Scalibor® επιτρέπει την άμεση απελευθέρωση της δελταμεθρίνης στις λιπαρές εκκρίσεις της επιδερμίδας. Τα άλλα αντιπαρασιτικά περιλαίμια δρουν με εξάτμιση, με αποτέλεσμα μεγάλες ποσότητες του δραστικού συστατικού να χάνονται στο περιβάλλον γύρω από το σκύλο. Οι ιδιοκτήτες μπορούν πολύ εύκολα να έρθουν σε επαφή με τη δραστική ουσία αυτών των περιλαίμιων.
  • Το Scalibor® είναι σταθερό στο νερό:
Το περιλαίμιο Scalibor® παραμένει αποτελεσματικό ακόμα και αν ο σκύλος βραχεί. Έτσι δεν είναι απαραίτητο να αφαιρείτε το περιλαίμιο όταν ο σκύλος έρχεται σε επαφή με το νερό. Αυτό είναι σημαντικό πλεονέκτημα σε σύγκριση με άλλα αντιπαρασιτικά περιλαίμια, ειδικά στις βροχερές περιοχές.
  • Το Scalibor® είναι άοσμο:
Το περιλαίμιο Scalibor® είναι άοσμο, δεν προκαλεί δυσφορία στο σκύλο ή στον ιδιοκτήτη του και επιτρέπει έτσι την επαφή μεταξύ τους.
  • Το Scalibor® είναι αποτελεσματικό για 6 μήνες:
Η μεγάλη διάρκεια δράσης του Scalibor® το κάνει οικονομικότερο από άλλα περιλαίμια της αγοράς.


  • Σε περιλαίμια Scalibor® που τοποθετήθηκαν κάτω από τρεχούμενο νερό βρύσης για 1 ώρα κάθε εβδομάδα (3 λίτρα/ώρα) δεν παρατηρήθηκε διαφορά στην δελταμεθρίνη που απελευθερώθηκε σε σύγκριση με περιλαίμια που παρέμειναν στεγνά
Επίδραση του νερού στην απελευθέρωση του δραστικού συστατικού από το περιλαίμιο Scalibor
Συγκέντρωση δελταμεθρίνης που απελευθερώθηκε (mg/g).
scalibor.gr