Web Toolbar by Wibiya Έχει κακοποιηθεί και τώρα ψάχνει σπίτι ~ Dog Lover Blogspot

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Έχει κακοποιηθεί και τώρα ψάχνει σπίτι

Ειναι κοντουλης και μακρυς.Ειναι σχετικα μικροσωμος!!!

Πριν δυο βδομαδες σε μια γειτονια της Νικαιας (πανω απο την πλατεια Κρηνη) βρεθηκαν ξαφνικα δυο αδεσποτακια.Το πως βρεθηκαν εκει κανεις δεν το ξερει. Τα ερμα τα λυπηθηκε μια κυρια και τους εβαλε λιγο φαγακι και νερο.Απο τοτε μενουν εκει.Κοιμουντε στον δρομο και κατω απο τα αυτοκινητα.Εκτος απο την κυρια που τους δινει λιγο φαγητο και αυτο με φοβο, ολη η γειτονια τα διωχνει και τα χτυπαει.Τις προαλλες φαγανε ξυλο με σκουποξυλο,αλλα και με φτυαρι.Τα καημενα εκλαιγαν και δεν ξερανε που να κρυφτουν αφου ολοι τα κυνηγουσανε! Η εντολη που μας δωσανε ηταν -ΝΑ ΦΥΓΟΥΝΕ ΑΜΕΣΑ- .

Ναι,αλλα που? Τα σπιτια μας και οι χωροι μας ειναι γεματοι.Ειναι 2 αγορακια μικρης ηλικιας .Ενας κοντος και μακρυς σαν λουκανικο και ενας μεγαλος σκυλακος και πολυ γλυκος.Παρολο το ξυλο που εχουν φαει και τα βρισιδια αυτα τα καημενα ειναι ακομα φιλικα με τους ανθρωπους και ηρθαν αμεσως κοντα μας!Ειναι πολυ φιλικα αλλα και τρομαγμενα.Καταλαβαινουν οτι κατι κακο θα τους συμβει.

Φαινεται απο την αγωνια που εχουν στα ματακια τους! Το ενα μαλιστα οταν μιλησει καποιος δυνατα η ακουσει εναν θορυβο δυνατο αρχιζει και τρεμει.ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΑΜΕΣΑ! Πιος μπορει να φιλοξενησει αυτα τα δυο ταλαιπωρημενα και κατατρομαγμενα σκυλακια ? Το μελλον τους προβλεπεται πολυ ασχημο.Η θα τα πεταξουνε η θα τα φολιασουνε.Ας τα βοηθησουμε μηπως αλλαξει η τυχη τους!Ζητανε φιλοξενια-υιοθεσια!Ειναι αξιολατρευτα αμα τα γνωρισετε! ΤΗΛ-6978195389-whats-up - η μνμ στο ινμποξ.

( Φιλοζωικο Σωματειο Νικαιας-αρ.πρ.4176 ).

Περισσότερες φωτογραφίες στο facebook