Web Toolbar by Wibiya Ζητούν βοήθεια για αρσενικό Γκέκα που έχει καλαζάρ ~ Dog Lover Blogspot

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Ζητούν βοήθεια για αρσενικό Γκέκα που έχει καλαζάρ

Μετά την πρόσφατη εγκατάλειψη στις 30 Απριλίου 2012, ενός κουταβιού και μιας γέρικης θηλυκιάς Πόιντερ, οι γνωστοί-άγνωστοι εγκατέλειψαν πάλι σήμερα τα ξημερώματα, 5 Μαίου 2012, στον ίδιο κήπο του ίδιου ανθρώπου, ακόμη ένα ερείπιο.

Η κυρία στην οποία ανήκει το σπίτι, σκέφτεται πλέον να το πουλήσει και να μετακομίσει σε άλλη γειτονιά διότι δεν αντέχει να βγαίνει κάθε μέρα και να αντικρύζει αυτή την κατάσταση. Έχει, πλέον, πολύ σοβαρά προβληματα τόσο με τους γείτονες που διαμαρτύρονται και φέρνουν κάθε μέρα το 100, όσο και με την οικογένειά της.

Το σκυλί που εγκατέλειψαν σήμερα είναι ένας αρσενικός Γκέκας περίπου 2-3 ετών σε τραγική κατάσταση από το καλααζάρ. Ένας περιπλανωμενος σκελετός με τα πιο πονεμένα μάτια που έχουμε δει ποτέ. Κομμάτια από δέρμα λείπουν, οι αρθρώσεις του είναι πρησμένες, με το ζόρι περπατάει και όμως τρώει... Σκεφτήκαμε να τον κοιμήσουμε, όμως, είναι πολύ μικρός σε ηλικία.

Και το θηλυκό Πόιντερ και αυτός χρειάζονται εκτός από χάπια και ενέσεις Γκλουκαντίμ. Για την πλήρη θεραπεία τους χρειάζονται 12 κουτιά Γκλουκαντίμ ο καθένας που μεταφράζεται σε 24 κουτιά x 20€ το ένα = 480€. Αν βρεθούν αυτές οι ενέσεις, θα προσπαθήσουμε να τους δώσουμε μία ελπίδα. Αλλιώς ένας αξιοπρεπής θάνατος είναι αυτό που μπορούμε να κάνουμε...





Επικοινωνία μέσω facebook