Web Toolbar by Wibiya Και οι κακομεταχειρίσεις δεν έχουν τελειωμό! Σκύλοι αιχμάλωτοι σε κλουβί έφαγαν άλλο σκύλο (Φωτογραφίες) ~ Dog Lover Blogspot

Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

Και οι κακομεταχειρίσεις δεν έχουν τελειωμό! Σκύλοι αιχμάλωτοι σε κλουβί έφαγαν άλλο σκύλο (Φωτογραφίες)

Πρέπει επιτέλους να μπει ένα τέλος στον βάναυσο βασανισμό σκύλων που ταλανίζει την Κυπριακή κοινωνία. Το φαινόμενο δεν είναι σημερινό και η Κυβέρνηση πρέπει να θεσπίσει νόμους που να προάγουν την παραδειγματική τιμωρία αυτών των "ανθρώπων". ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ.
Η ανακοίνωση της όργανωσης ΚΙΒΩΤΟΣ αναφέρει:
Η οργάνωση ΚΙΒΩΤΟΣ καταδικάζει με όλη την δύναμη της ψυχής της το νέο κρούσμα κακομεταχειρίσεις σκύλων οι οποίου ανευρέθηκαν από εθελοντές σήμερα το πρωί στην περιοχή της Λάρνακας.
Τραγική είναι η κατάσταση πλέον στην Κύπρο. Κυνηγετικοί σκύλοι αφέθηκαν στο έλεος του Θεού, χωρίς φαγητό και φροντίδα. Στην Λάρνακα αυτή την φορά. Εθελοντές εντόπισαν ένα κλουβί με πέντε σκύλους κυνηγητικούς. Ο ένας είχε ήδη πεθάνει και οι άλλοι τέσσερις άρχισαν και τον έτρωγαν.
Οι εθελοντές επικοινώνησαν μαζί μου και τους συμβούλευσα να καλέσουν αμέσως την αστυνομία και τις κτηνιατρικές Υπηρεσίες. Όταν Έφτασαν στην σκηνή ακόμα και οι ίδιοι οι αστυνομικοί και κτηνιατρικοί λειτουργεί δεν πίστευαν την έβλεπαν.
Οι εθελοντές έδωσαν καταθέσεις και η αστυνομία εξετάζει την περίπτωση για να βρει τον ούτω καλούμενο ιδιοκτήτη και να του προσάψουν κατηγορίες.
Η πολιτεία τι κάνει? Κύριε Πρόεδρε της Δημοκρατίας όλα αυτά συμβαίνουν στην Ευρωπαϊκή χώρα την Κύπρο μας. Τι μέτρα θα λάβεται? Κάποιοι πρέπει να πληρώσουν τέλος πάντων και να σταματήσει αυτή η συμπεριφορά των συμπολιτών απέναντι στα ανυπεράσπιστα ζώα.
skilos0
skilos 1
skilos 2
skilos 3
tothemaonline.com