Web Toolbar by Wibiya Κούταβος 8 ετών ψάχνει σπίτι! ~ Dog Lover Blogspot

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Κούταβος 8 ετών ψάχνει σπίτι!

Όλα άρχισαν πριν ένα μήνα, όταν μας ειδοποίησαν ότι υπάρχει ένα σκυλί ετοιμοθάνατο σε συνοικία της Λάρισας. Μας είπαν ότι ήταν από σπίτι αλλά τον είχαν παρατήσει πριν απο 2 χρόνια.Τρέξαμε αμέσως και βρήκαμε ένα σκυλί σε άθλια κατάσταση, να μην μπορεί να σταθεί καθόλου στα πόδια του και να τρέμει ολόκληρο.. Αποφασίσαμε να το μαζέψουμε για να του προσφέρουμε τουλάχιστον ένα αξιοπρεπές τέλος. Κούνια που μας κούναγε. 

Το σκυλί μετά από μια βδομάδα μόλις παραμονής στο σπίτι, όχι απλώς συνήλθε τελείως, αλλά αποκάλυψε μια ζωντάνια κουταβιού. Στην βόλτα πρώτος, δεν κουράζεται ποτέ, μέσα στο σπίτι έτοιμος πάντα για παιχνίδι, αεικίνητος, έχει τρελλάνει όλους τους συγκατοίκους του, δίποδους και τετράποδους. Δεν αρκείται στο να φάει το δικό του φαγητό, αλλά δεν αφήνει και κανέναν άλλο να σταυρώσει μια μπουκιά.. Η μόνη του διαφορά από κουτάβι είναι ότι δεν μασουλάει πράγματα και ότι δεν λερώνει μέσα στο σπίτι. Κοντολογής μέσα σε ένα μήνα ο Λάζαρος (όπως τον ονομάσαμε) έχει γίνει ο φόβος και ο τρόμος των υπόλοιπων σκυλιών και των γατιών. Είναι συνεπώς απολύτως αναγκαίο για την ψυχική μας ισορροπία να βρει επειγόντως ένα σπίτι και άλλα θύματα να βασανίσει. 

Είναι γκριφονάκος ηλικίας 7-8 χρονών, μικρού μεγέθους (12 κιλά), ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ φιλικός (σε σημείο κουραστικό) με ανθρώπους , σκυλιά και γάτες. Θα δοθεί με συμβόλαιο υιοθεσίας και υποχρεωτική τοποθέτηση microchip, σύμφωνα με τον νόμο. Βρίσκεται στην Λάρισα, αλλά μπορεί να μεταφερθεί και Αθήνα. Όσοι επιθυμούν να βάλουν την χαρά της ζωής στο σπίτι τους, μπορούν να επικοινωνήσουν είτε στα τηλέφωνα 6937012850 (wind) ή 6984274659 (what's up) ή στο email dogs.adoptions@gmail.com 

Φιλοζωικό Σωματείο Λάρισας Anim.A.L. (Animal Adoptions Larissa). Αριθμός Πρωτοδικείου 497/2012