Web Toolbar by Wibiya 5 μικρούλικα ημίαιμα γκριφονάκια ζητούν σπίτι ~ Dog Lover Blogspot

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

5 μικρούλικα ημίαιμα γκριφονάκια ζητούν σπίτι

Είναι 5 μικρούλικα ημίαιμα γκριφονάκια θα έλεγα από μια πανέμορφη μπεζ μανούλα με λείο τρίχωμα και όρθια αυτάκια που απορώ ποιος εγκατέλειψε στο δρόμο με τέτοια ομορφιά…. 

Την υπολογίζω γύρω στα 10 κιλά αλλά είναι πολύ κοντόσωμη. Τα μωράκια της είναι σκέτες γλύκες, 4 θηλυκά και 1 αρσενικό. Τα 2 φαίνεται ότι της έμοιασαν αλλά θα είναι πολύ μικρότερα από αυτήν. Είναι 2 σταλίτσες λίγο μεγαλύτερες από την παλάμη μου. Τα άλλα 3 είναι χνουδόμπαλες κατάλληλες για ζούληγμα και χάδια αντι-στρες..!! Γεννήθηκαν την ημέρα των πρώτων εκλογών, άρα τώρα είναι 6 εβδομάδων και μπορούν να χωριστούν ανετότατα από την μαμά τους η οποία δεν μπορεί πια να τα θηλάζει, έχει κουραστεί και απομακρύνεται. Μπορούν να τρώνε ξηρή τροφή. 

Θα εμβολιαστούν άμεσα και θα αποπαρασιτωθούν και θα δοθούν σε όποιον θέλει να τους προσφέρει μια καλή και αξιοπρεπή ζωή υπογράφοντας υπεύθυνη δήλωση υιοθεσίας προς την Ζωόφιλη Δράση και τοποθετώντας microchip στο νέο τους φίλο και μέλος της οικογένειας τους. Τηλ. 6948 042329 ( Σωματείο Ζωόφιλη Δράση Αριθμός μητρώου: 1576 Αριθμός απόφασης Πρωτοδικείου: 42/1999)