Web Toolbar by Wibiya Την κοπάνισαν με φτυάρι επειδή γαύγιζε για να προστατεύσει τα μικρά της ~ Dog Lover Blogspot

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Την κοπάνισαν με φτυάρι επειδή γαύγιζε για να προστατεύσει τα μικρά της

Η σκυλίτσα αυτή βρίσκεται στο χωριό Αμπελώνας έξω από την Λάρισα. Όμως ζει σ’ ένα πολύ εχθρικό περιβάλλον, αφού κανείς δεν τη θέλει στην περιοχή. Εκεί, που είναι, δεν έχει μέλλον. Την βαναυσότητα των ανθρώπων την έχει ζήσει στο πετσί της, αφού της έχουν κόψει με ψαλίδι τα αυτιά, και τη χτύπησαν με φτυάρι, γιατί γαύγιζε για να προστατεύσει τα μωρά της...

Το ζώο είναι επιφυλακτικό με τους ανθρώπους αρχικά, αλλά πλησιάζοντας την καταλαβαίνεις, ότι μπορείς να της κερδίσεις την εμπιστοσύνη, αν της μιλήσεις γλυκά. Αυτές τις μέρες έχει έναν φύλακα – άγγελο, την γλυκιά Κατερίνα, που ταΐζει την ταλαίπωρη σκυλίτσα και εκείνη και τα μωρά της. Όμως η αυτή η γυναίκα, δε θα μείνει για καιρό εκεί κοντά της.

Για τα κουταβάκια έχουν ήδη βρεθεί υιοθεσίες ή φιλοξενίες χάρη στο ενδιαφέρον της Αλέκας Μαρτζούκου, που είναι γνωστή για τη φιλοζωική της δράση και μέσα στην εβδομάδα τα μικρά θα μεταφερθούν Αθήνα. Είναι πανέμορφο νεαρό Τσοπανόσκυλο (κάτω των δύο ετών) μεγάλου μεγέθους (περίπου 25 κιλά). Είναι τρυφερή με τους ανθρώπους – αν και έχει περάσει τόσα – και εξαιρετικός φύλακας. Οι άνθρωποι, που προσπαθούν να τη σώσουν, ψάχνουν, να βρουν εκείνον, που θα την υιοθετήσει ή θα την φιλοξενήσει προσωρινά.

Όσοι επιθυμούν, είτε να την υιοθετήσουν, είτε να συνεισφέρουν στο κόστος της φιλοξενίας σε πανσιόν, αν δεν βρεθεί κάτι άλλο, ας επικοινωνήσουν είτε μέσω Facebook με το προφίλ της Marias Kontou είτε στα τηλέφωνα 6937012850 (Wind) ή 6984274659 (What's up) ή στο email: dogs.adoptions@gmail.com.
 

http://www.zoosos.gr/article/1179/ten-kopanisan-me-phtuari-epeide-gaugize-gia-na-prostateusei-ta-mikra-tes