Web Toolbar by Wibiya Την προειδοποίησε ότι θα της σκοτώσει τα σκυλιά και τελικά τα χτύπησε με το Ι.Χ. του ~ Dog Lover Blogspot

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Την προειδοποίησε ότι θα της σκοτώσει τα σκυλιά και τελικά τα χτύπησε με το Ι.Χ. του

Ένας άνδρας κάτοικος Κερατέας την περασμένη Τετάρτη απείλησε την σύζυγο ενός ιερέα, που είναι και ιδιοκτήτρια τριών Τσοπανόσκυλων, λέγοντας της, ότι θα της σκοτώσει τα ζώα. Την επόμενη μέρα πραγματοποίησε την απειλή του. Έτσι την Πέμπτη το απόγευμα στις 17:30 οδηγώντας το Ι.Χ. του, ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα και έβαλε στο σημάδι τα τρία σκυλιά.

Το ένα σκοτώθηκε επί τόπου, το δεύτερο (πέντε μηνών κουτάβι) κατέληξε μετά από λίγο και το τρίτο είναι σοβαρά τραυματισμένο. Το Φιλοζωικό Σωματείο Κερατέας «ΠΡΟΚΡΙΣ» με του που πληροφορήθηκε το έγκλημα από την πρόεδρο του οικισμού της περιοχής κάλεσε στο αρμόδιο Αστυνομικό Τμήμα και κατήγγειλε τον δράστη, ώστε να συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Καταγγελία εις βάρος του έκανε και η ιδιοκτήτρια των τριών ζώων, η οποία ήταν και αυτόπτης μάρτυρας του εγκλήματος! Έτσι οι αστυνομικοί βρήκαν το πρόσωπο, που αναζητούσαν, τον συνέλαβαν, τον οδήγησαν στον εισαγγελέα και στη σήμανση σήμερα, ορίστηκε δικάσιμος και ο Γ.Κ. αφέθηκε ελεύθερος.
Η δίκη του θα γίνει την Τρίτη στα Δικαστήρια στην Ευελπίδων (λόγω της αργίας της Καθαράς Δευτέρας), αλλά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αναβληθεί λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων των δικηγόρων.

http://www.zoosos.gr/article/1180/ten-proeidopoiese-oti-tha-tes-skotosei-ta-skulia-kai-telika-ta-htupese-me-ih-tou