Web Toolbar by Wibiya Lassie Come Home: Όταν τα σκυλιά γίνονται πρωταγωνιστές ~ Dog Lover Blogspot

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Lassie Come Home: Όταν τα σκυλιά γίνονται πρωταγωνιστές

Είναι γνωστό ότι εαν βάλεις άνθρωπο να παίξει με παιδί και σκύλο, τότε σίγουρα του έχουν κλέψει την παράσταση. Αυτό φαίνεται να σκέφτηκαν πολλοί σκηνοθέτες ανά τον κόσμο και έβαλαν πρωταγωνιστές στις ταινίες τους σκυλάκια που έμειναν στην ιστορία.

Η ταινία "Lassie Come Home" (Λάση έλα σπίτι) είναι μια ταινία μεγάλου μήκους που γυρίστηκε και προβλήθηκε το 1943 και ήταν πρώτη από μια σειρά εφτά ταινιών με πρωταγωνίστρια τη Λάση.

Συντελεστές - ηθοποιοί ταινίας
Πρωταγωνιστές της ταινίας ήταν η Λάση, ο Roddy McDowall, ο Donald Crisp και η πολύ νέα τότε Elizabeth Taylor. Σκηνοθέτης της ταινίας ήταν ο Fred M. Wilcox, το σενάριο έγραψε ο Hugo Butler. Η ταινία βασίστηκε στο μυθιστόρημα "Lassie Come Home" που έγραψε το 1940 ο Eric Knigh.
Περίληψη ταινίας
Σε μια περιοχή της Αγγλίας ο κύριος και η κυρία Carraclough αντιμετοπίζοντας δύσκολες καταστάσεις αναγκάζονται να πουλήσουν το το σκυλί τους, Κόλλει ονόματι Λάσι, σε έναν πλούσιο κύριο που πάντα την θαύμαζε. Ο γιος της οικογένειας αντιμετωπίζει με πόνο τον αποχωρισμό από την αγαπημένη του συντροφιά ενώ και η Λάσι δεν μπορεί να ξεχάσει την παλιά της οικογένεια. ¨ετσι βρίσκει τρόπο και επιστρέφει στον γιο της παλιάς της οικογένειας τον Joe. ¨Ομως ο πλούσιος καινούριος της ιδιοκτήτης την μεταφέρει πάλι πίσω στο σπίτι του. Τότε όμως η εγγονή του πλούσιου ιδιοκτήτη καταλαβαίνοντας την δυστυχία που ένιωθε η Λάσι, την βοήθησε να δραπετεύσει και να γυρίσει στην παλιά της οικογένεια που τόσο αγαπούσε. Έτσι, η ταινιά έχει καλό τέλος αφού Λάσι και Joe περνούν μαζί τον υπόλοιπο καιρό τους ευτυχισμένοι.

Είναι μια ταινία τρυφερή για όλα τα μέλη μιας οικογένειας και φυσικά για όλες τις ηλικίες. Εαν αποφασίσετε να την παρακολουθήσετε υπάρχει σε dvd. To πιο πιθανό είναι  να την βρείτε σε μορφή διασκευής.





Trailer ταινίας


koutavaki.blogspot.com