Web Toolbar by Wibiya Η πιο συγκινητική είδηση της ημέρας - Σκύλος φυλάει τον άνθρωπο, που του έσωσε τη ζωή! ~ Dog Lover Blogspot

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Η πιο συγκινητική είδηση της ημέρας - Σκύλος φυλάει τον άνθρωπο, που του έσωσε τη ζωή!

Πρόκειται για τον σκύλο, που βλέπετε στη φωτογραφία...

Ο Προκόπης είναι ένας αδέσποτος σκυλάκος που ζει εδώ και πολλά χρόνια σε ένα συγκρότημα με συνεργεία και βιομηχανίες στη Ρόδο.Είναι η μασκώτ της περιοχής, έχει φαγητό από όλους και δεν έχει πειράξει ποτέ κανέναν! Κι όμως πριν λίγες μέρες, κάποιος υπάνθρωπος θέλησε να τον εξουδετερώσει, δηλητηριάζοντας τον!

Ένας άνθρωπος που έτυχε, κατ εξαίρεση, να είναι μέχρι αργά στο μαγαζί του, είδε τον Προκόπη να τρέμει και να μην είναι καλά και κατάλαβε ότι χρειάζεται βοήθεια! Κάλεσε άμεσα κτηνίατρο και με ενέσεις κατάφεραν να τον σώσουν!

Όπως διαβάζουμε στο adespoto.gr, ο υπάνθρωπος δεν κατάφερε να εξουδετερώσει τον μεγαλόσωμο, αγαθό Προκόπη και όλοι όσοι το έμαθαν εκεί γύρω είναι σε επιφυλακή για να εντοπίσουν τον δράστη.

Αν και στο παρελθόν έγιναν προσπάθειες να υιοθετηθεί ο Προκόπης, εκείνος αρνείται πεισματικά να ζήσει σε σπίτι και προτιμά την ζωή του εκεί, παρά τον κίνδυνο που παρουσιάστηκε.
Από την μέρα που ο κύριος αυτός έσωσε τη ζωή του, ο Προκόπης δεν φεύγει στιγμή έξω από το μαγαζί του και του ανταποδίδει την σωτηρία, με τη...φύλαξη και την παρέα του! Γιατί αυτά είναι τα ζώα...και αυτοί είναι οι άνθρωποι.

adespoto.gr