Web Toolbar by Wibiya ♥Πιτ μπουλ♥απόλυτη πίστη-αγάπη και όχι δολοφόνος. ~ Dog Lover Blogspot

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

♥Πιτ μπουλ♥απόλυτη πίστη-αγάπη και όχι δολοφόνος.

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ Κ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΣΟΥ,ΟΠΩΣ ΤΑ ΜΑΘΕΙΣ!δεν υπάρχει κακό σκυλί. Υπάρχει κακό αφεντικό ή κακός ιδιοκτήτης σκύλου.Ο σκύλος –σαν ζώο- είναι πλασμένος για να υιοθετεί τον χαρακτήρα του αφεντικού του. Καλό αφεντικό σημαίνει υπάκουο, ευγενικό και φιλικό σκυλί.Ο χαρακτήρας των Πίτμπουλ στην πραγματικότητα είναι ευγενικός, ήρεμος και με μια ιδιαίτερα ανεπτυγμένη αίσθηση για να ικανοποιεί το αφεντικό του. Ξέρει τι σημαίνει να είναι «προστάτης οικογένειας», είναι ακόμα και παιχνιδιάρικα με τα παιδιά (γιατί τα ίδια μένουν για πάντα παιδιά).Γιατί βγαίνουν άγρια;

Γιατί οι άνθρωποι που έχουν τέτοια ζώα, σπάνια μπαίνουν στον κόπο να μορφωθούν λιγάκι για την ψυχοσύνθεσή τους. Μα τι λέω… Οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν πως τα ζώα δεν έχουν καν ψυχοσύνθεση.

Τέτοιοι λοιπόν ιδιοκτήτες δεν ξέρουν πως όταν τα Πίτμπουλ στρεσάρονται (όταν π.χ. τα κρατούν κλειδωμένα, τα χτυπούν ή τα απειλούν με αντικείμενα) αυτομάτως γίνονται επιθετικά. Η ιδέα ότι «σκύλος είναι, δεν καταλαβαίνει» είναι πέρα για πέρα λάθος. Και καταλαβαίνει και αντιδρά.Ας μάθουμε να συμπεριφερόμαστε στα ζώα όπως τους αξίζει. Και να είστε σίγουροι πως ξέρουν πολύ καλά να ανταποδίδουν την αγάπη που τους δείχνετε.


facebook