Web Toolbar by Wibiya Φύγαμε με αεροπλάνο!! ~ Dog Lover Blogspot

Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

Φύγαμε με αεροπλάνο!!


Φύγαμε με αεροπλάνο!!Υπάρχουν πολλές στιγμές που σκεφτόμαστε να κάνουμε ένα ταξίδι. Λόγω όμως του περιορισμένου χρόνου μας αποφασίζουμε να ταξιδέψουμε με αεροπλάνο. Σκεφτόμαστε όμως, πρώτον, πως μπορεί να αντιδράσει ο σκυλάκος μας και δεύτερον τi ακριβώς πρέπει να κάνουμε για να ταξιδέψουμε και οι δύο ασφαλείς και χωρίς ταλαιπωρία. Είναι κάποια πραγματάκια που πρέπει να ξέρουμε πριν κάνουμε αυτήν την σκέψη μας πραγματικότητα. Οπότε:  
      -Δίνουμε στον σκύλο μας λίγο νερό και φαγητό περίπου δύο ώρες πριν την αναχώρηση. Αυτό για να μην πεινάσει και να μην ανακατευτεί το στομαχάκι του.
      -Πρέπει να προμηθευτούμε το κατάλληλο δοχείο μέσα στο οποίο θα ταξιδέψει.  Συνήθως αυτά τα δοχεία έχουν συγκεκριμένες διαστάσεις σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΙΑΤΑ.
      -Καλύτερο θα ήταν να αποφύγουμε τα ταξίδια, αν η σκυλίτσα μας είναι σε κατάσταση κύησης.
      -Απαγορεύεται να ταξιδεύουν σκύλες με κουτάβια ή κουτάβια που θηλάζουν.
      -Πρέπει να γράφουμε έξω από το καλάθι του το όνομα του.
      -Πιο ωραίο και πιο άνετο θα ήταν το ταξίδι του αν το περιβάλλον τού ήταν κάπως οικείο, τοποθετώντας στο καλαθάκι του το αγαπημένο του παιχνίδι.
      -Δεν επιτρέπεται να μεταφέρονται κουτάβια κάτω των  8 εβδομάδων.
      -Τα κουταβάκια μπορούν να ταξιδεύουν μαζί, αν και υπάρχουν και χώρες που θέλουν το κάθε ένα στο δικό του καλάθι.
      -Προσοχή προσοχή, όταν πάμε διεθνή ταξίδια. Πρέπει να μάθουμε τα πάντα για την χώρα που πρόκειται να επισκεφτούμε. Τον κανόνα εισόδου του κατοικιδίου μας στην χώρα, αν υπάρχει αναγκαίος εμβολιασμός, να έχουμε πάντα μαζί το πιστοποιητικό του κτηνιάτρου μας και άλλες πολλές πληροφορίες και έγγραφα που θα καταστήσουν εφικτό το ταξίδι μας.


Και Φύγαμεεεεεεεεε!!!!

webpet.gr