Web Toolbar by Wibiya Έσωσαν την σκυλίτσα με το σχοινί στο λαιμό - Δεν μας ανήκει, απάντησε η Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας ~ Dog Lover Blogspot

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Έσωσαν την σκυλίτσα με το σχοινί στο λαιμό - Δεν μας ανήκει, απάντησε η Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας

Όπως μας γράφει η Μαρίνη η σκυλίτσα πιάστηκε στις 15/12 με τη βοήθεια ειδικού και χρήση sandaline gel  και την υποστήριξη όλων των φιλόζωων που προσπαθούσαν εδώ και 10 μέρες να την πιάσουν!
 
Οδηγήθηκε σε κτηνίατρο.

Η σκυλίτσα βρισκόταν σε τραγική κατάσταση λόγω της αναλγησίας της διοίκησης της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας. Το ζώο κυκλοφορούσε με μία θηλιά από σκοινί στον λαιμό του, τόσο σφικτή που έχει εισχωρήσει στο δέρμα του.
 
Όπως φαίνεται κάποιοι προσπάθησαν να απαγχονίσουν τον σκύλο όταν αυτός ήταν ακόμη κουτάβι. Αυτός κατάφερε να σωθεί, ουδείς όμως φρόντισε να απελευθερώσει το ζώο από τον βρόγχο που έμεινε να του σφίγγει τον λαιμό ολοένα και περισσότερο καθώς μεγαλώνει, όπως έγραψαν στο zougla.

Εντύπωση προκάλεσε πάντως η απάντηση της ΕΑΒ στο zougla:

«Ο σκύλος στον οποίο γίνεται αναφορά στη ανάρτηση δεν ανήκει στην ΕΑΒ. Η περίπτωση ενδέχεται να αφορά σε διερχόμενο από τις εγκαταστάσεις της εταιρείας σκύλο». 
 
Την απάντηση αυτή έδωσε η ΕΑΒ για τη σωρεία καταγγελιών περί αναλγησίας της διοίκησης, σχετικά με την κακομεταχείριση των αδέσποτων στην περιοχή που εδράζει.

Tι σημασία έχει αν δεν είναι δικός ''σας'' σκύλος; Οταν τον βλέπετε να περιφέρεται σαν ζωντανό-νεκρό γιατί δεν το βοηθήσατε;;;

adespoto.gr


Διαβάστε επίσης: