Web Toolbar by Wibiya Μαθήματα φιλοζωίας στα σχολεία της Αθήνας από κτηνιάτρους ~ Dog Lover Blogspot

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Μαθήματα φιλοζωίας στα σχολεία της Αθήνας από κτηνιάτρους


Η αγάπη για τα ζώα διδάσκεται!

Η Ελληνική Κτηνιατρική Εταιρεία (Ε.Κ.Ε.) μετά από πρόσκληση του Δήμου Αθηναίων καλεί τους κτηνιάτρους - μέλη της να πλαισιώσουν εθελοντικά το πρόγραμμα επισκέψεων, που διοργανώνει, σε σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της πρωτεύουσας στο πλαίσιο της ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των μαθητών για τη σωστή ανάπτυξη των φιλοζωικών τους αισθημάτων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι και την Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012, στέλνοντας μήνυμα στο email: info@hvms.gr. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν απαραιτήτως ένα σύντομο βιογραφικό σημείωμα τους.
Όλοι οι εθελοντές  θα συμμετάσχουν σε ενημερωτική - εκπαιδευτική συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Ε.Κ.Ε., κατά την οποία θα τους δοθεί ενημερωτικό υλικό του όλου προγράμματος από την πρόεδρο της Ε.Κ.Ε. Κατερίνα Λουκάκη, η οποία είναι και η υπεύθυνη της όλης προσπάθειας.

Οι κτηνίατροι για διευκρινήσεις και πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται στη γραμματεία της Ε.Κ.Ε. και την Μαρία Ζαφειροπούλου) στο τηλέφωνο: 2108642284, και στο e-mail: info@hvms.gr.

zoosos.gr