Web Toolbar by Wibiya ΣΟΚ: Τηλεφώνησε στο Κυνοκομείο Ηρακλείου και απείλησε ότι θα δηλητιαριάσει όλα τα αδέσποτα του ΤΕΙ!!! ~ Dog Lover Blogspot

Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

ΣΟΚ: Τηλεφώνησε στο Κυνοκομείο Ηρακλείου και απείλησε ότι θα δηλητιαριάσει όλα τα αδέσποτα του ΤΕΙ!!!


Καταγγελία μέσω ανάρτησης από το Κυνοκομείο Ηρακλείου

Ο "πολιτισμός" πολλών Ηρακλειωτών σε ότι αφορά το θέμα των αδέσποτων ζώων αντικατοπτρίζεται στη σημερινή ανάρτηση στο Facebook από το Κυνοκομείο Ηρακλείου...

Χωρίς ίχνος ντροπής, άνδρας τηλεφώνησε σήμερα στο Κυνοκομείο και με αυστηρό τόνο απαίτησε να "μαζευτούν" όλα τα αδέσποτα, απειλώντας σε αντίθετη περίπτωση να τους ρίξει ... φόλα!

Σύμφωνα με τη σχετική ανάρτηση ο άνδρας στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής ήταν πιθανότατα εργαζόμενος στο ΤΕΙ Κρήτης και απαίτησε το Κυνοκομείο να μαζέψει τα αδέσποτα, με αφορμή επίθεση που φέρεται να δέχτηκε η σύζυγός του, ενώ κινούνταν με μηχανάκι μαζί με το παιδί της, στο χώρο του ΤΕΙ.

Η υπάλληλος που απάντησε στο τηλεφώνημα εξήγησε τη διαδικασία που οφείλει να ακολουθηθεί, που περιλαμβάνει την υποβολή αίτησης, αυτοπροσώπως ή μέσω fax ή e-mail.

"Ο εν λόγω "ΚΥΡΙΟΣ" βρίζοντας συνεχώς και απειλώντας δεν δέχτηκε με κανένα τρόπο να υποβάλλει την αίτησή του (...) αλλά αντιθέτως έκλεισε υβριστικά το τηλέφωνο λέγοντας υπάρχει και το "LANATE" ......(ισχυρό φυτοφάρμακο)..." - αναφέρεται στην ανάρτηση του Κυνοκομείου.

Τα συμπεράσματα δικά σας...



cretalive