Web Toolbar by Wibiya Μαραθώνας: Εξαφάνισαν όλα τα σκυλιά από το παράνομο εκτροφείο-Η Εισαγγελία αδιαφορεί; ~ Dog Lover Blogspot

Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

Μαραθώνας: Εξαφάνισαν όλα τα σκυλιά από το παράνομο εκτροφείο-Η Εισαγγελία αδιαφορεί;

Δεν έφτασαν ούτε τα πτώματα σκύλων σε αποσύνθεση, ούτε το κεφάλι σκύλου Καυκάσου, ούτε το νεκρό αλυσοδεμένο Κόκερ, ούτε τα άρρωστα με όγκους και ψώρα 37 σκυλιά και τα γουρουνάκια που βρέθηκαν σε αυτοσχέδια κλουβιά όπως φαίνεται για να πείσουν την Εισαγγελία να βγάλει εντολή κατάσχεσης των ζώων.
Αποτέλεσμα οι ιδιοκτήτες του παράνομου εκτροφείου να έχουν εξαφανίσει όλα τα ζώα ως σήμερα και η Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης να είναι με τα χέρια δεμένα.
Η Εισαγγελία δεν έχει προχωρήσει ακόμα σήμερα Δευτέρα στην εντολή κατάσχεσης παρότι από την Παρασκευή ο φάκελος κατατέθηκε στους αρμόδιους και φυσικά τέτοιες περιπτώσεις θέλουν άμεση επέμβαση γα να σωθούν τα ζώα που ήταν ζωντανά.
Συγχαρητήρια στο κράτος μας, στην εισαγγελία και στις τόσο δραστικές και αποτελεσματικές δομές μας!!
Εύγε!
Το adespoto.gr προχωρά στη δημοσίευση των φωτογραφιών των ζώων που βρέθηκαν στο παράνομο εκτροφείο. Ζητάμε συγνώμη εκ των προτέρων για όσους τις θεωρήσετε σκληρές. Ναι, είναι. Πολύ. Αυτή είναι η αλήθεια όμως. Αυτή είναι η αλήθεια για όσους αγοράζετε ζώα χωρίς να ξέρετε για ράτσες, για επιλεκτική και νόμιμη εκτροφή και επιμένετε στο να τιμολογείτε ψυχές και να λέτε ''διαθέτω μέχρι 200 ευρώ''.
Δημοσιεύουμε τις φωτογραφίες για να ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ και να κατανοήσετε γιατί δεν πρέπει να αγοράζετε ζώα από αγγελίες και ανώνυμους ιδιώτες, χωρίς να ζητάτε άδεια εκτροφής ή χωρίς να δείτε εγκαταστάσεις εκτροφής.













adespoto