Web Toolbar by Wibiya Αγγλία: 6 μήνες φυλακή για τον 45χρονο που χρησιμοποιούσε τα σκυλιά του για να σκοτώνει αλεπούδες ~ Dog Lover Blogspot

Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

Αγγλία: 6 μήνες φυλακή για τον 45χρονο που χρησιμοποιούσε τα σκυλιά του για να σκοτώνει αλεπούδες

Ο Ρίτσαρντ Ατκινς φυλακίστηκε αφού παραδέχτηκε 9 από τις κατηγορίες κακοποίησης ζώων που αντιμετώπιζε ενώ η φιλοζωϊκή RSPCA τον χαρακτήρισε πολύ βίαιο και σαδιστικό προς τα ζώα.
Ο σαδιστής διατηρούσε σκυλιά που κυνηγούσαν και σκότωναν αλεπούδες και εκείνος βιντεοσκοπούσε και απολάμβανε το αρρωστημένο θέαμα.
Καταδικάστηκε σε 24 εβδομάδες φυλάκιησης αφού σε φωτογραφία που τράβηξε με το κινητό του χαμογελούσε κρατώντας μία ζωντανή αλεπού από το λαιμό...
Ο 45χρονος πιάστηκε...από το ίδιο του το κινητό, όπου οι αρχές βρήκαν πολλά αηδιαστικά βίντεο, τα οποία
προβλήθηκαν στην αίθουσα του δικαστηρίου.
Του επεβλήθη και απαγόρευση να ξαναέχει ζώα για όλη του τη ζωή ενώ κατασχέθηκαν τα σκυλιά του, δολώματα και ο εξοπλισμός που χρησιμοποιούσε για το κυνήγι.
Οι κατηγορίες που αντιμετώπισε ήταν: πρόκληση μαχών μεταξύ ζώων, διατήρηση ζώων για κυνομαχίες, πρόκληση πόνου και κακοποίηση ζώων.
Οι ερευνητές της φιλοζωικής τον παρακολουθούσαν για 2 χρόνια και κατάφεραν να τον πιάσουν όταν κατασχέθηκε βιντεοκάμερα όπου ακουγόταν η φωνή του σε βίντεο με κυνήγι.
Εκτός από τα άτυχα ζώα που κυνηγούσε και τα ίδια του τα σκυλιά είχαν σοβαρούς τραυματισμούς και ισχυρίστηκε ότι τα φρόντιζε πάντα όταν γυρνούσαν στο σπίτι. Φυσικά δεν τα μετέφερε σε κτηνίατρο για να μην δημιουργήσει υποψίες!

adespoto