Web Toolbar by Wibiya Χρειάζονται οικονομική βοήθεια για να σωθεί ο σκυλάκος - Έχει ψώρα, καλαζάαρ και ερλιχεία - ~ Dog Lover Blogspot

Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Χρειάζονται οικονομική βοήθεια για να σωθεί ο σκυλάκος - Έχει ψώρα, καλαζάαρ και ερλιχεία -

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν καλαζααρ 1/1600, ερλιχεια 1/300. Το πρόβλημα είναι τα νεφρά του που έχουν και σαν αποτέλεσμα χαμηλό αιματοκρίτη. Η θεραπεία για ερλίχεια (βιμπραμισυν) επηρεάζει τα νεφρά,αλλά αυτή τη στιγμή είναι μονόδρομος. Τρώει ειδική τροφή, σήμερα έφαγε μια χαρά και το μπιφτεκάκι του με την αντιβίωση. Δεν πονάει, μας είπε η κτηνίατρος. Οπότε θέλουμε πάρα πολύ να τον βοηθήσουμε να ζήσει. Η κατάσταση είναι δύσκολη, έχουμε έναν αγώνα μπροστά μας αλλά επειδή είναι μικρός σε ηλικία ελπίζουμε να τα καταφέρει! Ευχαριστούμε πάρα πολύ τους φίλους της σελίδας που μας συμπαραστέκονται και μας στηρίζουν όπως μπορεί ο καθένας. Να στε όλοι καλά, νέα ενημέρωση θα έχουμε σε μια βδομάδα όπου θ αξανα κάνουμε εξετάσεις.

Τα λόγια είναι περιττά, αφού οι εικόνες τα λένε όλα. Στο Δήλεσι, αν επιζήσεις από τις φόλες, θα πας από ψώρα!!!
Αυτό το σκυλάκι το μαζέψαμε σήμερα σε άθλια κατάσταση. Μόλις 1,5 έτους & παραμορφωμένο από την ψώρα. Οι πληγές του αιμορραγούν , μυρίζει σαπίλα & οι μύγες μαζεύονται κατά σμήνος πάνω του...Τη Δευτέρα θα μεταφερθεί στη Φιλοζωική Κορωπίου για να γίνουν εξετάσεις & να ξεκινήσει θεραπεία. Τα έξοδα αναμένονται πολλά. Υπάρχουν και άλλα επείγοντα περιστατικά που θα δημοσιευθούν άμεσα & θα πάρουν σειρά για θεραπεία. Ήδη υπάρχει ο Ιάσωνας που νοσηλεύεται στο Κορωπί με έξοδα δικά μας. Όποιος μπορεί να βοηθήσει με οποιονδήποτε τρόπο ας μας ενημερώσει για να σώσουμε όσα περισσότερα μπορούμε. Σας ευχαριστούμε.


Μπορείτε να καταθέσετε στον Τραπεζικό Λογαριασμό της Φιλοζωικής Εταιρίας Κορωπίου ( τηλ. 2106020202) στην Alpha Bank με αριθμό:150002002000926
ΙBAN: GR2101401500150002002000926 , με την αιτιολογία: ΕΛΕΝΗ ΦΩΤΗ-ΜΑΗΣ)

Παρακαλούμε όσους μας βοηθήσουν οικονομικά να μας ενημερώσουν για την κατάθεση σε μήνυμα στη σελίδα μας, ευχαριστούμε θερμά!