Web Toolbar by Wibiya Κηφισιά: Εγκαταλελειμμένος εδώ και έναν χρόνο ~ Dog Lover Blogspot

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Κηφισιά: Εγκαταλελειμμένος εδώ και έναν χρόνο

Κλείδωσαν το σπίτι και παράτησαν το ζώο στην αυλή χωρίς φαγητό και νερό!

O Άλεξ ζει εδώ και περίπου έναν χρόνο ολομόναχος σ’ ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι στην Κηφισιά. Τον ανακάλυψε τυχαία η Άννα Ριζοπούλου χάρη σ’ έναν μαθητή της, ο οποίος τον τάιζε κρυφά.
«Τότε ήταν αδυνατισμένος χωρίς φαγητό και νερό. Πρόσβαση δεν υπάρχει, για να μπει κάποιος στην αυλή αλλά ούτε και τρόπος για να βγει το σκυλί από τον χώρο, χωρίς την παρέμβαση της Αστυνομίας» εξηγούσε η ίδια στο www.zoosos.gr τον περασμένο Φεβρουάριο.
Η κα Ριζοπούλου μας είχε εξηγήσει ότι «Με τον Δήμο Κηφισιάς δεν έχω βγάλει άκρη. Τον ταΐζουμε εναλλάξ με μια άλλη κοπέλα, Έχουμε βρεί κάποιες πληροφορίες για τον ιδιοκτήτη αλλά δεν τις έχουμε διασταυρώσει. Αυτό, που επείγει, είναι να βρεθεί ΝΟΜΙΜΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΟΝ ΑΛΕΞ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΥ.
Είναι περίπου 6 ετών και τόσο καιρό, που τον φροντίζω, δεν έχει παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα υγείας. ΚΑΝΩ ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ προκειμένου να του βρω ένα σπίτι για να περάσει τα υπόλοιπα χρόνια της ζωής του φυσιολογικά». Για οποιαδήποτε πληροφορία και βοήθεια επικοινωνήστε με την Άννα στο τηλέφωνο: 6976510568 και στο email: rizopoulou.anna@gmail.com.
Αν το ζώο δεν απελευθερωθεί άμεσα με νόμιμο τρόπο τότε θα πρέπει να βρεθεί κάποιος για να το ταΐζει καθημερινά από τις από τις 30/06 έως τις 15/07, αφού και οι δύο κοπέλες που τον έχουν αναλάβει, θα χρειαστεί να λείψουν αυτό το χρονικό διάστημα. Οι τροφές του ζώου είναι εξασφαλισμένες.