Web Toolbar by Wibiya Επείγει φιλοξενεία ή υιοθεσία για τον Λάζαρο ~ Dog Lover Blogspot

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Επείγει φιλοξενεία ή υιοθεσία για τον Λάζαρο

Τον βρηκα πριν απο 6 μηνες ψαχνωnτας για καποιο αλλο σκυλακι!!! Κουλουριασμενος πισω απο ενα περιπτερο στην πλατεια του Μενιδιου. Τον πηγα εκτακτα σε εναν κοντινο κτηνιατρο.

Μου προτεινε ευθανασια γιατι πολυ απλα για εκεινον ηταν αδεσποτο και δεν υπηρχε λογος να "ξοδευτω". Εγω ομως ηθελα να το παλεψω. Ηταν θετικος στην ερλιχια με 8 αιματοκριτη!!!

Τωρα πια εχει αναρρωσει. Ειναι πολυ καλα στην υγεια του!!! εχουμε κανει ολεσ τισ απαραιτητεσ εξετασεισ και ειναι υγιεστατοσ!!! εχει κανει ολα του εμβολια!!! Εχει αποπαρασιτωθει και εχει στειρωθει!! Απο την πρωτη του φιλοξενονια αναγκαστηκα να τον παρω γιατι το παλικαρι που τον ειχε σπιτι του εχει ξεκινησει εργασιες και ειναι αβεβαιο το ποτε θα τελειωσει.

Η κοπελα που τον φιλοξενει τωρα θα λειψει εξωτερικο που σημαινει οτι και απο εκει πρεπει να τον παρω !!! που να τον παω;; σε πανσιον;; δεν υπαρχει δυνατοτητα!!! Εξ'αλλου απο την στιγμη που τον μαζεψα ειναι μαθημενος σε σπιτι!!! Δεν κανει ζημιεσ και δεν λερωνει μεσα!!!! ειναι μαθημενοσ με λουρι και δεν κανει φασαριες!!! ειναι πολυ καλος με παιδια και συμβιωνει πολυ καλα με αλλα σκυλακια!!! καποιος για φιλοξενια σασ παρακαλω!!! Ακομη καλυτερη θα ηταν η υιοθεσια !!! καποιοσ να βοηθησει;;

Ο λαζαρακος ειναι καθαροαιμο ποϊντερακι και περιπου 4.5 ετων και 20 κιλακια!!! Δεν κανει ομως για κυνηγι γιατι ειναι κροτοφοβικος !!!

Τηλεφωνο επικοινωνιας 6942 242 937