Web Toolbar by Wibiya Καισαριανή: Υπάλληλος του Δήμου διώχνει ιδιοκτήτες με τα σκυλιά τους από το σκοπευτήριο; ~ Dog Lover Blogspot

Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Καισαριανή: Υπάλληλος του Δήμου διώχνει ιδιοκτήτες με τα σκυλιά τους από το σκοπευτήριο;

Το απόγευμα της Τετάρτης 16 Μαΐου 2012 "υπάλληλος του Δήμου" μοίρασε φυλλάδια (φωτό παρακάτω) στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής. Πέρα από την παρότρυνση να μαζεύουμε τις ακαθαρσίες και να έχουμε δεμένα τα σκυλιά - για τα οποία μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνους - προσπαθούσε, σύμφωνα με τους παρευρισκομένους, να διώξει όλα τα άτομα με σκυλιά από τους χώρους, ισχυριζόμενος πως "απαγορεύεται να είναι εκεί"
και πώς επιτρέπεται να είναι μόνο στο χώρο πάνω από το γήπεδο "5χ5".......
Κατά την απόπειρα εκδίωξης μάλιστα, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, προσπάθησε να επιστρατεύσει ακόμα και παιδιά που παίζανε στη "παιδική χαρά" του ιδίου χώρου, ώστε να έρθουν και να "καταλάβουν" το χώρο εξαναγκάζοντας σε φυγή τους ιδιοκτήτες με τα κατοικίδια !!!!
Ο φίλος Αλέξανδρος που μας έστειλε την είδηση αναρωτιέται, όπως πολλοί ζωόφιλοι αν όντως το συγκεκριμένο άτομο ήταν υπάλληλος του Δήμου και φυσικά αν..απαγορεύεται η βόλτα με το σκύλο σου!

Θυμίζουμε την προσπάθεια παραπλάνησης και παραπληροφόρησης Δήμων σχετικά με το θέμα "απαγόρευσης" εισόδου σκύλων σε δημόσιους χώρους .
Σύμφωνα με ποιο νόμο / ΦΕΚ η βόλτα των κατοικίδιων μας απαγορεύεται στον ευρύτερο χώρο του Σκοπευτηρίου και επιτρέπεται μόνο στο χώρο πάνω από το γήπεδο "5x5''?????, αναρωτιούνται οι ζωόφιλοι.

Τονίζουν ακόμα πω οι κύριες ανάγκες των τετράποδων δεν είναι η περισυλλογή των ακαθαρσιών,αλλά η "στέγαση", η τροφή, η ιατρική φροντίδα κ.λ.π.
''Ας φροντίσει ο δήμος για τις πραγματικές ανάγκες των αδέσποτων και των επί του καταφυγίου τετράποδων, όπως οφείλει με το νέο νόμο....
και αφού ανησυχεί για τις καλές μας σχέσεις με τους γείτονές μας ας κάνει και μια σωστή ενημέρωση στους υπόλοιπους δημότες / γείτονες για το ότι - όπως και αυτοί - έχουμε το δικαίωμα να βρισκόμαστε σε δημόσιο χώρο ακόμα και με το κατοικίδιό μας !!!! Όσο για το θέμα "ακαθαρσίες" ας μάθουν πως μας έχουν σύμμαχο !!!Τις ακαθαρσίες του σκύλου μας τις μαζεύουμε και βάζουμε και όσους "το ξεχνάνε" να το κάνουν για να μην "τα ακούμε" για τη δικιά τους ανευθυνότητα !!!'' σημειώνουν οι φιλόζωοι.
adespoto.gr