Web Toolbar by Wibiya Έσωσαν το κουτάβι που κλωτσούσε και έγινε φύλακας άγγελος τους ~ Dog Lover Blogspot

Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Έσωσαν το κουτάβι που κλωτσούσε και έγινε φύλακας άγγελος τους

Ένας άθλιος τύπος τον κλώτσησε, ο Σταμάτης είδε το περιστατικό και μαζί με την γυναίκα του την Χριστίνα υιοθέτησαν το κουτάβι, βαφτίζοντάς τον ΕΡΜΗ!!

Ο Σταμάτης είναι συνεργάτης στο όμιλο  GΤ Tsangarakis Group. Είναι ο πρώτος συνεργάτης που συναντώ και καλημερίζω πριν ανέβω στο γραφείο μου στον 3ο όροφο , στην οδό Καραγεώργη Σερβίας 9, στο GΤ Ρalace, γράφει η κ Νανά Παλαιτσάκη.

O Σταμάτης είναι πάντα ευγενής, λιγομίλητος, πολύ εξυπηρετικός αλλά παρέα δεν έχω κάνει μαζί του. Γνωρίζοντας την μεγάλη αδυναμία που έχω στα ζώα , ένα πρωινό με σταμάτησε και εκδήλωσε την επιθυμία του να του βρω ένα σκυλάκι. Δεν ήθελε να είναι κουτάβι, καθώς η γυναίκα του η Χριστίνα, αντιμετωπίζει αυτή την εποχή πρόβλημα υγείας που δεν της επιτρέπει να είναι ιδιαίτερα κινητική. Γύρευε όμως ένα πλάσμα που θα μπορούσε να συντροφεύει την Χριστίνα , όλες τις ώρες που εκείνος λείπει από το σπίτι , αναλαμβάνοντας και καθήκοντα φύλακα στο σπίτι τους.

Του υποσχέθηκα ότι θα αναζητούσα τετράποδο από φίλες που φροντίζουν αδεσποτάκια και ήδη το απόγευμα της ίδιας μέρας είχα απαντήσεις από την Μαριάννα που είναι εθελόντρια στον δήμο Βύρωνα , δήμος που έχει προσφέρει μεγάλη βοήθεια στα αδέσποτα , καθώς βοηθάνε πάρα πολύ εκεί, εθελοντές και εθελόντριες.  

ΟΙ ΚΛΩΤΣΙΕΣ, ΤΑ ΟΥΡΛΙΑΧΤΑ ΚΑΙ Η ΣΩΤΗΡΙΑ
Την επόμενη μέρα πήγα γραφείο, έχοντας τις πρώτες απαντήσεις για τα υποψήφια προς υιοθεσία τετράποδα.
<< Σταμάτη  νομίζω ότι θα βρούμε σκύλο >> 
<< Κυρία Παλαιτσάκη ευχαριστώ, αλλά βρήκα …..Είναι πέντε μηνών και τον βάφτισα Ερμή , αύριο θα σας φέρω τις φωτογραφίες του >>

Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ
Ο Σταμάτης και η Χριστίνα , πήγανε στο σούπερ Μάρκετ της περιοχής τους. Λίγο πριν επιβιβαστούν στο αυτοκίνητο τους , τα ουρλιαχτά ζώου, τους σταμάτησαν. Ο τύπος , γιατί δεν μπορώ να τον ονομάσω άνθρωπο, κλωτσούσε με βία το κουτάβι στα πλευρά του. Ο λόγος; Το κουτάβι είχε κάνει τσίσα στην ζάντα του αυτοκινήτου του!!!!!!!!
Το σκυλάκι ουρλιάζοντας από τον πόνο απομακρύνθηκε αλλά ο <τύπος> συνέχισε να το κυνηγάει για να το ξανακλωτσήσει δυνατότερα!!! 
Ο Σταμάτης μας , είναι και δυο μέτρα παλληκάρι, βλέποντας την σκηνή, ανέλαβε τον <τύπο>. Το κουτάβι αναγνωρίζοντας τον σωτήρα του κατευθύνθηκε προς το αυτοκίνητο του Σταμάτη και της Χριστίνας ζητώντας προστασία! Ο κόσμος που μαζεύτηκε, αποκάλυψε ότι λίγο πριν τις κλωτσιές, ένας άλλος <άνθρωπος> είχε βάλει στόχο το πόδι του κουταβιού , πατώντας το με το αυτοκίνητο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Η ΚΑΤΑΛΗΞΗ
Καταρχάς ο Σταμάτης, οδήγησε τον τύπο που κλώτσαγε το κουτάβι και στην αστυνομία.
Ο ΕΡΜΗΣ σώθηκε…Από προχτές είναι στο σπίτι των παιδιών, το τραυματισμένο του ποδαράκι το φρόντισε κτηνίατρος και…..ακαριαία σχεδόν ο Ερμής αν και πέντε μηνών ακόμη, κατάλαβε το πρόβλημα με την όραση που έχει η Χριστίνα. Τοποθετεί λοιπόν το κορμάκι του σαν <φράγμα> στην σκάλα, έτσι ώστε τα βήματα της Χριστίνας να γίνονται υπό την προστασία του!!!!
ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΖΩΗΣ με καλό φινάλε!  


mylady.gr