Web Toolbar by Wibiya Μαραθούπολη: Έριξαν φόλες μέσα σε παιδική χαρά! ~ Dog Lover Blogspot

Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Μαραθούπολη: Έριξαν φόλες μέσα σε παιδική χαρά!

Εχουν ξεφύγει από κάθε όριο οι απάνθρωποι της κοινωνίας μας αφού σκορπούν φόλες για τα ''ενοχλητικά'' αδέσποτα ακόμα και σε παιδικές χαρές, αγνοώντας τον κίνδυνο δηλητηρίασης των ίδιων των παιδιών! Όπως καταγγέλει ένας πατέρας, την Κυριακή 13 Μαϊου 2012, επισκεφτηκαν με τη συζυγό του και τα 2 ανήλικα παιδιά τους τη Μαραθούπολη -  παραθαλάσσιο χωριό κοντά στους Γαργαλιάνους Μεσσηνίας για φαγητό.

''Μετά το φαγητό τα παιδιά ήθελαν βόλτα με το ποδήλατο και λίγο παιχνίδι στη μικρή παιδική χαρά του χωριού. Εκεί συναντήσαμε το αποτρόπαιο θέαμα 2 νεκρών σκύλων απο φόλα. Μέσα στην παιδική χαρά, στο προαύλιο της εκκλησίας  του χωριού, ακριβώς απέναντι απο το νηπιαγωγείο. Καναμε 2-3 ερωτησεις στους μαγαζατορες δίπλα και μαθαμε οτι συνολικά εχουν πεθανει 7 περίπου σκυλιά τις τελευταιες μερες (εκ των οποίων τα 3 δεσποζόμενα) και οτι αυτα βρισκονταν πεθαμένα απο το Σαββατο το μεσημερι.
Καποιος εγκληματίας , σκορπισε δηλητήρια μερα μεσημέρι χωρίς να σκεφτεί οτι αυτό μπορεί να αποβεί μοιραίο για καποιο παιδί που θα παει να παιξει στο σημειο αυτο. Δεν γνωρίζω πως πρεπει να κινηθώ εξ'αποστάσεως. Δεν ειχα αναλογη εμπειρία. Σας παρακαλω πολυ προωθήστε να μάθει ο κόσμος τι συμβαίνει σε αυτό το ικρό χωριό εν όψει τουριστικής σαιζόν'', αναφέρει ο κ Γιώργος Ρ.
adespoto