Web Toolbar by Wibiya Κινδυνεύει και ψάχνει επειγόντως σπίτι!! ~ Dog Lover Blogspot

Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Κινδυνεύει και ψάχνει επειγόντως σπίτι!!

Ειναι 5-6 ετων και στειρωμενος! Για χρονια εβρισκε ενα πιατο φαγακι στην εισοδο μιας πολυκατοικιας που του το εδινε ενας παππουλης!Ομως, ο παππους αρρωστησε ,και ο Κανελλος εμεινε απροστατευτος .Απο εκει και περα ολοι βαλθηκαν να τον εξαφανισουν.Δεν τον αφηνουν να καθεται ουτε στην εισοδο και τον διωχνουν.

Ο κανελλος ομως εχει μαθει και παει εκει και περιμενει οπως ηξερε χρονια τωρα! Για την ατυχια του δαγκωσε ενα παδι,μαθητρια γιατι διπλα εχει ενα γυμνασιο.Ετσι λενε στην γειτονια. Oμως εχουνε δει γειτονες οτι τα παιδια τον πειραζουν και κανουν πλακα στον σκυλακο!

Απο τοτε εχουν βαλθει να τον ξεπαστρεψουν. Μαλιστα του κανανε και μια πληγη στο σωμα με πετρα!Θα φωναξουνε το Δικεπαζ να τον μαζεψει ειπανε.Σαν επιθετικο! Μια κυρια που τον λυπαται απο την πολυκατοικια τον κρυβει στο υπογειο.Ομως τα βαλανε μαζι της και ειναι σε αδιεξοδο και αυτη.

Ο Κανελλος φοβαται και κρυβεται, αλλα δεν ξερει και που να κρυφτει πλεον αφου ολοι τον κυνηγανε!Αν παει στο Δικεπαζ σαν επιθετικος δεν θα ξαναβγει ποτε! Μπορει καποιος να τον παρει και να του προσφερει ασφαλεια και αγαπη κατι που ισως δεν γνωρισε ποτε? 

Ειναι πολυ καλος και φιλικος! Η παραπανω κυρια θα προσφερει την τροφη του και οτι αλλο χρειαζεται! Απο μερα σε μερα κινδυνευει η ζωη του Κανελλου! ΤΗΛ_-6997111115-και 6984727488- η μνμ στο ινμποξ/ ( Φιλοζωικο σωματειο Νικαια