Web Toolbar by Wibiya Τα πλουσιότερα ζώα στον κόσμο ~ Dog Lover Blogspot

Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Τα πλουσιότερα ζώα στον κόσμο

Perierga.gr - Τα πλουσιότερα ζώα στον κόσμοΒαθύπλουτοι ιδιοκτήτες άφησαν τεράστιες κληρονομιές στα κατοικίδιά τους, καθιστώντας τα μεγιστάνες του πλούτου. Σύμφωνα με το Petplan τα παρακάτω είναι τα πλουσιότερα ζώα στον κόσμο.
Trouble (σκύλος): 8.000.000 ευρώ
Ο Trouble, ένα μαλτέζικο τερριέ,  επιβεβαίωσε το όνομά του (μπελάς) όταν το 2007 οι συγγενείς τής Leona Hemsley προσέβαλαν τη διαθήκη της και κατάφεραν να περιορίσουν την περιουσία του κατά 6 εκ. ευρώ. Με τα υπόλοιπα 8 βέβαια ο Trouble συνεχίζει να ζει πολυτελώς στη Νέα Υόρκη
Blackie (γάτα): 10.000.000 ευρώ
Η πλουσιότερη γάτα του πλανήτη. Ο ιδιοκτήτης της, Ben Rea άφησε όλη του την περιουσία στο Blackie και σε ιδρύματα για γάτες.
Gigoo (χήνα): 11.000.000 ευρώ
Ο  Miles Blackwell δώρισε στο φτερωτό φίλο του, το Gigoo, 10 εκ. λίρες ένα χρόνο μετά το θάνατο της συζύγου του.
Toby Rimes (σκύλος): 33.000.000 ευρώ
Ο Toby είναι ο τελευταίος απόγονος μιας γενιάς καννίς, η περιουσία των οποίων χρονολογείται από το 1931, όταν η Ella Wendel  άφησε στο κατοικίδιό της 15 εκ δολάρια. Με τα χρόνια η περιουσία μεγάλωσε και έφτασε πλέον τα 33 εκ. ευρώ!
Kalu (χιμπατζής): 58.000.000 ευρώ
Ενώ οι υπόλοιποι του είδους του διαβιούν στα δέντρα ο Kalu, που κληρονόμησε την περιουσία της Patricia O’Neill, ζει πολυτελώς στη βίλλα του στο Κέηπ Τάουν.
Gunther IV (σκύλος): 250.000.000 ευρώ
Το πλουσιότερο κατοικίδιο του πλανήτη 0 Gunther IV κληρονόμησε την τεράστι περιουσία του από την κόμισσα Karlotta Libenstein. Είναι ένας μεγιαστάνας του real estate καθώς είναι ιδιοκτήτης αρκετών κατοικιών, μεταξύ των οποίων η έπαυλη της Μαντόνα στο Μαϊάμι. Διαθέτει τον προσωπικό του μπάτλερ ενώ το γέυμα του περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και χαβιάρι!

perierga.gr