Web Toolbar by Wibiya Θυσίασε τη ζωή του και έσωσε την ιδιοκτήτρια του ~ Dog Lover Blogspot

Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Θυσίασε τη ζωή του και έσωσε την ιδιοκτήτρια του

Καμία φορά κάποια ζώα έρχονται αυτά σε εμάς και όχι εμείς σε αυτά για κάποιο λόγο... 

Ο Κουλης εμφανίστηκε από το πουθενά μπροστά στη πόρτα του σπιτιού της Μ πριν λίγες μέρες. Ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος,παρόλο που η Μ έχει 4 δικά της και αλλά 7 αδέσποτα που έχει αναλάβει δεν το σκέφτηκε ούτε ένα λεπτό. Ο Κουλης επιτέλους είχε ένα σπίτι και κάποιον να τον φροντίζει... φτιάξαμε αγγελία αλλά η Μ είχε αποφασίσει να τον κρατήσει μαζί με τα άλλα 4 δικά της σκυλιά ( και αυτά πρώην αδεσποτακια).

Η μοίρα όμως είχε άλλα σχέδια... Χθες το βράδυ το σπίτι τους κάηκε ολοσχερώς, ο Κουλης ούρλιαζε, γαύγιζε και εάν δεν ήταν αυτός η Μ δεν θα είχε ξυπνήσει. και θα την προλάβαιναν οι αναθυμιάσεις. Τα άλλα σκυλιά του σπιτιού βγήκαν έξω από την μπαλκονόπορτα που ήταν ανοιχτή, αλλά ο Κουλης επέλεξε να μην τα ακολουθησει και να ανέβει τα σκαλιά έξω από το υπνοδωμάτιο για ειδοποιήσει την Μ.... Δυστυχώς η φωτιά και οι αναθυμιάσεις πρόλαβαν τον Κουλη στα σκαλιά έξω από το υπνοδωμάτιο. Η Μ σώθηκε χάρη στον Κουλη που την ξύπνησε και πρόλαβε να βγει στο μπαλκόνι του υπνοδωματίου και από εκεί να πήδηξε στην ταράτσα την τελευταία στιγμή.

Πιστεύω ότι ο Κουλης ήρθε στην Μ με ένα σκοπό, ο άγγελος φύλακας τελικά ήταν ένας σκυλακος 8 κιλά ... ένας τρυφερός και έξυπνος μικρός που αντί να βγει έξω και να πάει μακριά από την φωτιά, διάλεξε να ειδοποιήσει την μόλις 3 μέρες αφεντικίνα του..


Κουλη σε ευχαριστώ, σε ευχαριστώ που τους πρόλαβες.

R.I.P. αγόρι μου, θα είσαι πάντα μέσα στην καρδία μας...

Ίρις