Web Toolbar by Wibiya Αν και είδε ότι τον φωτογράφιζε συνέχισε τον απαγχονισμό του σκύλου του! ~ Dog Lover Blogspot

Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Αν και είδε ότι τον φωτογράφιζε συνέχισε τον απαγχονισμό του σκύλου του!

Ο Πανορμίτης Λουκαράς είναι ο άνδρας, που φωτογράφισε τον 30χρονο γείτονα του την ώρα, που απαγχόνιζε τον σκύλο του στην αυλή του σπιτιού του στη Μεσσαρά της Κρήτης το πρωί της Κυριακής 26 Φεβρουαρίου. Ο κ. Λουκαράς επικοινώνησε με το zoosos.gr και μας εξήγησε πως όλα έγιναν μέσα σε μερικά λεπτά. Ο ίδιος είχε μόλις επιστρέψει από την βόλτα, που έκανε με τα σκυλιά του, όταν άκουσε το κλάμα ενός ζώου.
Έστρεψε το κεφάλι του και είδε τον γείτονα του να απαγχονίζει από το κλαρί της ελιάς το μεγαλόσωμο σκύλο του. Το σκυλί ψυχορραγούσε και ο κ. Λουκαράς πρόλαβε να αρπάξει τη φωτογραφική μηχανή και να τραβήξει στις σοκαριστικές φωτογραφίες, ενώ ταυτόχρονα μιλούσε στο τηλέφωνο με την Αστυνομία.

Αν και ο δράστης τον είδε να βγάζει τις φωτογραφίες, δεν κρύφτηκε! Εξακολουθούσε να ανεβάζει ψηλά το ζώο απτόητος, τραβώντας κι άλλο το σχοινί. Ο κ. Λουκαράς τονίζει: «Πιστεύω, ότι προσπαθούσε επί μακρόν χρόνο να το πνίξει, έχοντας του την θηλιά στον λαιμό, το σκυλί αντιστεκόταν και επειδή ήταν μεγαλόσωμο για να το αποτελειώσει τελικά το κρέμασε!».
Μάλιστα ο κ. Λουκαράς εξήγησε στο zoosos.gr, ότι ενώ η απόσταση από Α.Τ. Μοιρών μέχρι το σημείο, που έγινε το έγκλημα, είναι περίπου τρία χιλιόμετρα οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. – που είχαν ενημερωθεί εγκαίρως – κατέφθασαν μετά από 45 λεπτά και ενώ ο δράστης χρησιμοποιώντας το κόκκινο Ι.Χ. του πατέρα του είχε ήδη «ξεφορτωθεί» το πτώμα του Γερμανικού Ποιμενικού!

Ο δράστης, όπως ήδη δημοσιεύσαμε, συνελήφθη και θα δικαστεί τελικά μεθαύριο Πέμπτη στις 12:00 στο Δικαστικό Μέγαρο του Ηρακλείου. Σήμερα ο κ. Λουκαράς πήγε στην Αστυνομία για να παραπονεθεί, επειδή οι αστυνομικοί δεν αναζήτησαν το πτώμα του ζώου, ενώ τους είχε ενημερώσει για τις κινήσεις του δράστη.

Ο κ. Λουκαράς, που ζούσε για πολλά χρόνια με την οικογένεια του στην Ολλανδία, εξήγησε στο zoosos.gr, ότι με την οικογένεια του δράστη βρίσκεται στα δικαστήρια, αφού η εγκληματική της συμπεριφορά δεν περιορίζεται μόνο στην κακοποίηση ζώων. Ο ίδιος τονίζει: «τα μέλη αυτής της οικογένειας τα έχω καταγγείλει στην Αστυνομία ως άτομα, που απειλούν τη ζωή μας.

Πριν λίγο καιρό μας έριξαν πέτρες στην είσοδο και μας κατέστρεψαν την πόρτα. Το ιστορικό άρχισε, όταν ακόμη ζούσαμε στην Ολλανδία και δώσαμε εντολή στον πατέρα του δράστη να μας κτίσει το σπίτι μας. Κατάφεραν λοιπόν με μεγάλα και ωραία λόγια να μας αποσπάσουν όλο το χρηματικό ποσό του συμβολαίου και εκτός του ότι άφησαν την οικοδομή ατελείωτη, την έκτισαν χωρίς οικοδομική άδεια και απλήρωτο το Ι.Κ.Α.».

http://www.zoosos.gr/article/1189/kai-eide-oti-ton-photographize-sunehise-ton-apaghonismo-tou-skulou-tou