Web Toolbar by Wibiya Τον Ιούνιο θα δικαστεί ο δολοφόνος που σκότωσε με Ι.Χ. τα δύο Τσοπανόσκυλα ~ Dog Lover Blogspot

Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Τον Ιούνιο θα δικαστεί ο δολοφόνος που σκότωσε με Ι.Χ. τα δύο Τσοπανόσκυλα

Στις 13 Ιουνίου 2012 θα δικαστεί τελικά ο δράστης, που χτύπησε στις 23 Φεβρουαρίου 2012 στην περιοχή της Κακιάς Θάλασσας Κερατέας, με το Ι.Χ. του τρία ιδιόκτητα Τσοπανόσκυλα μπροστά στα μάτια της ιδιοκτήτριας του. Η δίκη αναβλήθηκε και δεν πραγματοποιήθηκε σήμερα από το Β’ Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών εξαιτίας των απεργιακών κινητοποιήσεων των δικηγόρων, που απέχουν από τα καθήκοντα τους.

Όμως ένα μέλος του Φιλοζωικού Σωματείου Κερατέας «ΠΡΟΚΡΙΣ», η Μαριλένα Καρέττα, κατέληξε στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας στα κρατητήρια του Α.Τ. Κυψέλης, όπου και παραμένει, επειδή με τη φωτογραφική της μηχανή – ενώ αυτό δεν επιτρέπεται – θέλησε από την ανοιχτή πόρτα της δικαστικής αίθουσας, να τραβήξει φωτογραφία τον δράστη, που καθόταν στο εδώλιο του κατηγορουμένου.

Ο δικηγόρος του δράστη, που ήταν παρών, την εντόπισε, ενημέρωσε τον εισαγγελέα και τελικά οι αστυνομικοί την συνέλαβαν! Θυμίζουμε ότι ο δράστης πριν σκοτώσει με το Ι.Χ. του τα δύο σκυλιά (το τρίτο είναι τραυματισμένο σοβαρά) είχε απειλήσει την ιδιοκτήτρια των ζώων, όταν εκείνη πήγε να του διαμαρτυρηθεί, ότι οδηγάει με μεγάλη ταχύτητα.

Της είπε, όταν εκείνη πήγε στο σπίτι του, για να του παραπονεθεί, επειδή της είχε σπάσει τον καθρέφτη του αυτοκινήτου της, ότι «την επόμενη φορά θα σκοτώσω και τα σκυλιά!».

http://www.zoosos.gr/article/1191/ton-iounio-tha-dikastei-o-dolophonos-pou-skotose-me-ih-ta-duo-tsopanoskula