Web Toolbar by Wibiya Πάτρα: Τριήμερο εκδηλώσεων για τα παιδιά και τα ζώα ~ Dog Lover Blogspot

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Πάτρα: Τριήμερο εκδηλώσεων για τα παιδιά και τα ζώα

Ο «Αχαϊκός Σύλλογος για τη Μέριμνα των Ζώων» επιδιώκοντας να ενημερώσει το κοινό και για τα οφέλη αλλά και για το πώς επιτυγχάνεται η αρμονική συμβίωση ανθρώπων και ζώων, διοργανώνει από τις 30 Μαρτίου έως την 1 Απριλίου 2012, εκδήλωση για την προαγωγή της φιλοζωικής κουλτούρας σε συνεργασία με τον Δήμο Πατρέων.

Η εκδήλωση, που έχει ως θέμα «Τα παιδιά για τα ζώα», θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα «Αίγλη» στον πολυχώρο Βεσο Μάρε, ώρες 11:00 - 21:00.

Και τις τρεις μέρες τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να ζωγραφίσουν για τα ζώα, ενώ οι γονείς και οι δάσκαλοι θα ενημερωθούν για τα θέματα της υπεύθυνης ιδιοκτησίας ζώων συντροφιάς και του εθελοντισμού.

Η αντιδήμαρχος Εθελοντισμού, Ισότητας Φύλων, Μ.Κ.Ο., Ένταξης Μεταναστών & Εξυπηρέτησης του Πολίτη, Μαρία Ανδρικοπούλου - Ρούβαλη, θα εξαγγείλει την ενημερωτική εκστρατεία για την καθαριότητα και την υπεύθυνη ιδιοκτησία σε συνεργασία με την Ομάδα Έψιλον των εθελοντών του Δήμου Πατρέων και τους εθελοντές του Αχαϊκού Συλλόγου.

Ο χώρος θα φιλοξενεί και την πασχαλινή αγορά του Αχαϊκού Συλλόγου για την ενίσχυση του έργου του και την διάσωση περισσότερων ζώων.

http://www.zoosos.gr/article/1338/patra-triemero-ekdeloseon-gia-ta-paidia-kai-ta-zoa