Web Toolbar by Wibiya Τραγικό θέαμα στη Δράμα: H ζωή ενός σκύλου μέσα στα λασπόνερα ... δίπλα σε δημοτικό σχολείο ~ Dog Lover Blogspot

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Τραγικό θέαμα στη Δράμα: H ζωή ενός σκύλου μέσα στα λασπόνερα ... δίπλα σε δημοτικό σχολείο


Τα παιδιά μας μας ενημέρωσαν για το άμοιρο σκυλάκι που ζει σε άθλιες συνθήκες διπλα στο 16 δημοτικό σχολείο, μας είπε μητέρα.Ειδα η ίδια την κατάστααση του σκύλου και τρελάθηκα.Λάσπη και νερά παντού.
Το άμοιρο σκυλάκι μέσα σε λίμνη λασπόνερων να προσπαθεί με δυσκολία να σταθεί σε ένα ξύλο, όλα γύρω 40 πόντοι νερό, για να μην αναφερθούμε στο δοχείο με την λάσπη δίπλα του αναφέρουν στο Facebook οι Φίλοι των ζώων Δράμας.

Τώρα είναι καλά μας είπε περαστικός με το φροντισμένο σκυλί του στα χιόνια προχθές να βλέπατε και στις παγωνιές ...δύο χρόνια το έχει έτσι το ζώο .Φέτος έβαλε και σκέπασμα γιατί μέχρι πέρσι το ζώο έπλεε μεσα στα νερά.
Και κανένας δεν έδειξε ούτε το παραμικρό ενδιαφέρον εδώ και δύο χρόνια που το ζώο αυτό υποφέρει ...ειναι να απορείς και να κλαίς με την αδιαφορία του κόσμου. Δεκάδες περπατούν με τα σκυλιά τους στην περιοχή...200 παιδιά κάθε μέρα πηγαίνουν στο διπλανό σχολείο.

ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ; ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΡΕΛΕΝΕΣΑΙ....

Φωναξαμε αστυνομια ,καταγγείλαμε ,τον εψαξαν και μέχρι πριν δυο ώρες μας είπαν ότι δεν τον βρήκαν ...αυριο θα ξαναπάμε στο αστυνομικό τμήμα, τοαυτη την στιγμή βρέχει και φυσσάει τρελός αέρας.

Και το άμοιρο ζώο είναι εκεi


 Φίλοι των ζώων Δράμας
6936449107 2-4μμ / 6957438397 7-10μμ στην εταιρεία ΓΙΑ ΥΙΟΘΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
adespoto