Web Toolbar by Wibiya Κόρινθος: Η απίστευτα προκλητική και εχθρική συμπεριφορά του προέδρου του Δημοτ. Συμβουλίου προς τα αδέσποτα ~ Dog Lover Blogspot

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Κόρινθος: Η απίστευτα προκλητική και εχθρική συμπεριφορά του προέδρου του Δημοτ. Συμβουλίου προς τα αδέσποτα

Οι περισσότεροι φιλόζωοι αλλά και δεκάδες συμπολίτες μας την γνωρίζουν πολύ καλά αυτήν την ευγενική και φιλόζωη κυρία. Με προσωπικά της χρήματα και περισσή αγάπη αγοράζει τροφές για σκύλους και τους ταΐζει όπου κι αν τους συναντήσει στην πόλη. Μια ενέργεια που δείχνει πολιτισμό και ευγενικά αισθήματα. Η κυρία αυτή ονομάζεται Elvyra Putnaite.

Όμως όπως ή ίδια γράφει στην προσωπική της σελίδα στο Facebook  για τις ευγενικές αυτές πράξεις της βρήκε και το μπελά της. Και μάλιστα από επίσημο και ιδιαίτερα γνωστό πρόσωπο του δήμου Κορινθίων. Ονομάζει τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Νίκο Σταυρέλη  και μας στέλνει μάλιστα και σχετική φωτογραφία του την ώρα που την απωθούσε από τον πεζόδρομο της Εθνικής Αντίστασης .

Ποιο ήταν το έγκλημά της;

Είχε αγοράσει πέντε κιλά σκυλοτροφή και είχε πάει απέναντι από την γνωστή Καφετέρια ΠΙΕΤΡΗΣ όπου βρισκόντουσαν αρκετά αδέσποτα  κουλουριασμένα  στο χορτάρι , με σκοπό να τα ταίσει. Όπως καταγγέλλει η συγκεκριμένη κυρία ο κ.Σταυρέλης ενοχλήθηκε που την είδε να ταΐζει τα αδέσποτα και άρχισε να της μιλάει πολύ άσχημα και να την απωθεί.

Της είπε χαρακτηριστικά όπως λέει η ίδια ότι θα την στείλει πίσω στην πατρίδα της και ότι σε όλα τα αστεγάκια (αδέσποτα) της Κορίνθου, θα ρίξει φόλες! Και όπως λέει η κυρία Ελβίρα αυτά έγιναν σε απόσταση αναπνοής από 6 αστυνομικούς της ομάδας ΖΗΤΑ που βρίσκονταν στο σημείο!

Όπως όμως λέει οι Αστυνομικοί την προστάτευσαν και της έδωσαν δίκιο , γι αυτόκαι λέει μπράβο στην αστυνομία της Κορίνθου.

Του είπε όπως λέει ότι τον τράβηξε φωτογραφία και της είπε "την φωτογραφία αυτή βάλτην στον κωλ.."

Κύριε Σταυρέλη λυπούμαστε πραγματικά γι αυτήν την συμπεριφορά σας. Ειλικρινά δεν το περιμέναμε. Και δυστυχώς για σας την διασταυρώσαμε την είδηση αυτή.

Πρέπει να γνωρίζεται ότι η πρόθεσή σας -όπως τουλάχιστον είπατε -να βάλετε φόλα στα σκυλάκια  αποτελεί μια μορφή εγκλήματος και τιμωρείτε από τον νόμο.

Γιατί άραγε σας πείραξε τόσο πολύ η ενέργεια της φιλόζωης κυρίας να ταΐσει τα σκυλάκια; Ψυχούλες είναι και αυτά κύριε Σταυρέλη και δεν φταίνε σε τίποτα που κάποιοι ασυνείδητοι τα αγοράζουν μικρά και μόλις κάνουν την πλάκα τους τα αμολάν ε και γίνονται αδέσποτα.

Αυτοί θέλουν τιμωρία και όχι και τα σκυλάκια .
Φοβάστε ότι χαλάνε την δήθεν όμορφη εικόνα της πόλης μας; Θέλετε να σας δείξω άμεσα 100 περιπτώσεις που πραγματικά υποβαθμίζουν την κουλτούρα της Κορίνθου;
Και γι αυτές τις περιπτώσεις είναι υπεύθυνοι άνθρωποι και όχι σκυλιά κ.Σταυρέλη.

Αλήθεια θα πείτε κάποια στιγμή στους πολίτες της Κορίνθου, που πήγαν εκείνα τα κονδύλια που είχατε βγάλει από το ταμείο του δήμου και μας έλεγε ο τότε αντιδήμαρχος Δημήτρης Τζαναβάρας ότι το θέμα με τα αδέσποτα θα λυθεί άμεσα και πολιτισμένα!!

Γιατί κοροϊδεύεται κατ επανάληψη τους Κορίνθιους;, αναρωτιούνται στο sfedona.gr και δεν μπορούμε παρά να συμφωνήσουμε!

Στείλτε τη διαμαρτυρία σας στο Δήμο Κορινθίων: dcorinth1@otenet.gr

adespoto.gr