Web Toolbar by Wibiya Ένα σπιτάκι για αυτή την μικρούλα! ~ Dog Lover Blogspot

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Ένα σπιτάκι για αυτή την μικρούλα!

Θηλυκό, 2 ετών περίπου, 11kg ,μικρόσωμη (δεν μεγαλώνει άλλο), στειρωμένη, με τσιπάκι (αριθμος τσιπ 941000013439454),αποπαρασιτωμένη, εμβολιασμένη (έναντι των Γαστρεντερίτιδας, Carre, Λοιμώδεις Ηπατίτιδας, Λεπτοσπείρωσεις, Γρίππης, Λύσσας) με βιβλιάριο υγείας!!!
Είναι απίστευτα ήσυχη( και μέσα σε αυτοκίνητο), πολύ χαδιάρα, παιχνιδιάρα (παίζει συνέχειά με τα παιδάκια του σχολείου) κάθετε και σε κοιτάει μέσα στα μάτια είναι ένα πολύ γλυκό πλάσμα και απίστευτα πιστό! Είναι ένα έτοιμο σκυλί!!!
Ακούει στο όνομα Κούκλα!!!.Βρίσκεται στη περιοχή Κορδελιό Θεσσαλονίκης!.

Της βάλαμε κουβερτούλα κάτω από την οικοδομή μας γιατί έτρεμε από το κρύο, της δώσαμε φαγάκι! Δυστυχώς όμως κάποιοι κάτοικοι της πολυκατοικίας θέλουν να την διώξουν!
Τελικά την εδίωξαν! αλλά δεν την αφήσαμε έτσι, μέχρι να βρει ένα δικό της σπιτάκι την φιλοξενούμε προσωρινά λόγο κρύου αλλά για να δούμε κιόλας πως συμπεριφέρεται σε ένα οικογενειακό περιβάλλον. Η κούκλα μας άφησε άναυδους! Ξαπλώνει σε μια γωνίτσα όλη μέρα, κοιμάται πολλές ώρες, δεν μπαίνει στο δωμάτιο το οποίο κοιμόμαστε εμείς, περιορίζετε στο χώρο που της δώσαμε, δεν λερώνει μέσα στο σπίτι ακόμα και μετά από 12 ώρες ύπνου περιμένει την βόλτα της!

Όσα φαγητά και να βάλαμε στα τραπέζια δεν προσπάθησε να πάρει ούτε καν πλησίασε. Δεν γκρινιάζει όταν τρώμε, κάθετε στη γωνία της κ απλά περιμένει για καμία λιχουδιά!! Δεν μαλώνει με αλλά σκυλάκια. Όσο και να την πειράζει το δικό μου το θηρίο αυτή είναι απίστευτα ήσυχη!! 3 μέρες στο σπίτι και δεν ακούσαμε την φωνούλα της, ούτε γαυγίζει ούτε παραπονιέται για τίποτα!!! Στη βόλτα της μόλις κάνει την ανάγκη της γυρίζει τρέχοντας να μπει στο αυτοκίνητο γιατί κρυώνει!! Αυτό το σκυλί μας έκανε να θέλουμε να ξαναπάρουμε κάποια μέρα πάλι σκυλάκι!!!

Είναι ένα θαύμα! Την κοιτάμε και δεν πιστεύουμε ότι υπάρχει ένα τέτοιο σκυλί στο κόσμο!!! Είναι ένα έτοιμο σκυλί!! Το μόνο που χρειάζεται είναι χάδια αγάπη και λίγο φαγάκι! Θα δοθεί με συμβόλαιο υιοθεσίας!

Όποιος ενδιαφέρεται ας επικοινωνήσει μαζί μας στο 6942433210 Γεωργία.
Σας παρακαλώ προωθείστε το για να βρούμε ένα σπιτάκι για το μαύρο αγγελούδι μας! Πραγματικά το αξίζει!!!!!!! Σας Ευχαριστώ!!!

ΕΠΕΙΓΟΝ!!!
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ !!!