Web Toolbar by Wibiya Χαλκιδική: Πυροβόλησε κουταβούλα επειδή ενόχλησε... το εγγόνι του ~ Dog Lover Blogspot

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Χαλκιδική: Πυροβόλησε κουταβούλα επειδή ενόχλησε... το εγγόνι του

Συνέβη στον Μαρμαρά Χαλκιδικής από αγροίκο της περιοχής. Άρπαξε το όπλο και προσπάθησε να σκοτώσει την μικρούλα WHITNEY, κουταβίνα 6-7 μηνών. Η δική του δικαιολογία είναι ότι ενοχλούσε το εγγόνι του, η Αστυνομία όμως λέει ότι δεν ήταν η πραγματική αιτία.
 Το Α.Τ.Αγ.Νικολάου Χαλκιδικής, προς τιμήν του, επενέβη άμεσα μετά την καταγγελία , τον συνέλαβε αυτεπάγγελτα και αύριο θα τον πάνε στον εισαγγελέα.
Η Whitney έμενε κάτω πεσμένη, να αιμορραγεί και κανείς δεν ενδιαφερόταν παρά τις διαβεβαιώσεις μας ότι θα αναλάβουμε όλα τα έξοδα και το μόνο που ζητούσαμε ήταν η άμεση μεταφορά στο κτηνιατρείο της Ελένης Νιτσοτόλη στα Μουδανιά.

Ευτυχώς μετά από συνεχείς επαφές μας με τον αξιωματικό υπηρεσίας, ανάγκασε ο ίδιος την κόρη του δράστη να μεταφέρει με ένα αγροτικό το πυροβολημένο σκυλάκι στην κτηνίατρο.

Η Ελένη και ο Διομήδης, κτηνίατροι φίλοι του Καταφυγίου, του έδωσαν τις πρώτες βοήθειες, έκαναν και ακτινογραφίες που έδειξαν ότι τα σκάγια είναι εκατοντάδες σε όλο του το σώμα αλλά κυρίως στον αυχένα. Λόγω της σοβαρότητας του περιστατικού, ο Διομήδης το έφερε από Μουδανιά στην Θεσ/κη στις 11 την νύχτα , το μετέφεραν στο ΑΠΘ όπου περίμεναν τρεις γιατροί,  έτσι ώστε, εάν χρειαστεί ,να νοσηλευτεί στην εντατική διότι εμφάνισε και ταχύπνοια.
Σύντομα θα υπάρχει ενημέρωση από την κ Χατζημανώλη, υπεύθυνη του ιδιωτικού καταφυγίου αδέσποτων Θεσσαλονίκης.
adespoto.gr