Web Toolbar by Wibiya Κτήνη έβαλαν φωτιά σε σκύλο ~ Dog Lover Blogspot

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Κτήνη έβαλαν φωτιά σε σκύλο


Σκληρές φωτογραφίες

Απίστευτο βασανιστήριο υπέστη ένας σκύλος στην Ιρλανδία στα χέρια βαρβάρων, οι οποίοι τον περιέλουσαν με εύφλεκτο υγρό και του έβαλαν φωτιά. Η τρίχρονη Cody είχε τόσο σοβαρά εγκαύματα που ήταν ορατά τα πλευρά και οι αρθρώσεις της μέσα από την καμένη σάρκα της. 

Η ιδιοκτήτρια του σκυλιού Natalie Agnew δεν το αναγνώρισε καν όταν το είδε να τρέχει κοντά στο σπίτι μέσα από ένα χωράφι στη Βόρεια Ιρλανδία. Ήταν τέτοια η έκταση των τραυμάτων της σκυλίτσας στο κεφάλι και το σώμα και τόσο καμένο το τρίχωμά της που η Agnew νόμισε πως επρόκειτο για… τσακάλι που το είχε σκάσει από τον Ζωολογικό Κήπο του Μπέλφαστ. 

Η αστυνομία βρήκε δύο μπουκάλια εύφλεκτου υγρού κοντά στο σπίτι της οικογένειας ενώ αυτόπτες μάρτυρες, ανάμεσά τους κι ένας από τους γιους της Agnew, είπαν πως είδαν δύο αγόρια- το ένα με κουκούλα- στην περιοχή, λίγο πριν την επίθεση. 

Η αστυνομία αναζητεί τους δράστες. 

Πιστεύεται πως η επίθεση έγινε το πρωί της Κυριακής και η Cody κατάφερε να γυρίσει σπίτι δύο ώρες αργότερα. Η οικογένεια σοκαρίστηκε από την αγριότητα και τώρα παρακολουθεί με αγωνία την κατάσταση του άτυχου σκύλου καθώς δεν είναι σαφές εάν θα αναρρώσει πλήρως από τα τρομακτικά εγκαύματά του. 

«Δεν μπορώ να το πιστέψω πως κάποιος μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο εναντίον ενός αθώου κι ανυπεράσπιστου σκύλου. 
Ανησυχώ για το τι είναι ικανοί οι άνθρωποι να κάνουν», δήλωσε η Agnew και περιέγραψε το πώς καλούσε την Cody κι εκείνη δεν ερχόταν στο σπίτι. 

«Όταν δεν την είδα να έρχεται προς το σπίτι περπάτησα προς το πίσω μέρος για να τη βρω. Είδα ένα ζώο να περπατά στο χωράφι και πανικοβλήθηκα γιατί δεν ήξερα τι είναι. Νόμιζα πως ήταν τσακάλι που το έσκασε από τον ζωολογικό κήπο. Το έβλεπα να αγωνίζεται για να περπατήσει, το τρίχωμά του έλειπε σε διάφορα σημεία και έτρεχε αίμα από τη μύτη του. Όταν συνειδητοποίησα πως ήταν η Cody άρχισα να τρέμω. «Δεν μπορούσα να την κοιτάξω. Φώναξα τον άνδρα μου που την πήρε και την πήγε στον κτηνίατρο». 

Ο κτηνίατρος είπε πως από τη φύση των εγκαυμάτων φαίνεται πως επρόκειτο για εσκεμμένη επίθεση. Τις επόμενες εβδομάδες θα φανεί εάν η Cody θα τα καταφέρει… 

Η οικογένεια έχει ξεκινήσει εκστρατεία αναζητώντας πληροφορίες για τους δράστες. Ήδη η ομάδα «Justice for Cody» (Δικαιοσύνη για την Cody) στο Facebook έχει πάνω από 20.000 followers. 

Δείτε τις φωτογραφίες














newsbeast