Web Toolbar by Wibiya Σέρρες: Ο Δήμος περισυλλέγει παράνομα αδέσποτα που έχει στειρώσει ο Φιλοζωικός ~ Dog Lover Blogspot

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Σέρρες: Ο Δήμος περισυλλέγει παράνομα αδέσποτα που έχει στειρώσει ο Φιλοζωικός

Τα αδέσποτα σκυλιά των Σερρών χρειάζονται τη βοήθειά μας, αναφέρει ο Φιλοζωϊκός Όμιλος Σερρών. Όπως λένε, από την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου και μετά από εντολή του Δημάρχου, τα συνεργεία του Δήμου Σερρών (κυνοκομείο) έχουν ξεκινήσει μία παράνομη περισυλλογή των αδέσποτων σκύλων από την πόλη των Σερρών η οποία θα συνεχιστεί και την ερχόμενη εβδομάδα. 
Το γεγονός καταγράφηκε από πολίτες σε κάμερα και ήδη προκαλεί αντιδράσεις σε ολόκληρη τη χώρα.

O δήμαρχος Σερρών, Παύλος Αγγελίδης,σύμφωνα με το ΦΟΣ, ο οποίος τυγχάνει και κτηνίατρος(!), έδωσε εντολή στα δημοτικά συνεργεία να μαζέψουν κακήν κακώς τα αδέσποτα σκυλιά της περιοχής και να τα οδηγήσουν προς άγνωστο προορισμό χάρην εκκαθάρισης. Καταπατώντας το νόμο 4039/2012, φέρεται βάναυσα σε αδέσποτα που ο Φιλοζωϊκός Όμιλος Σερρών έχει ήδη γιατρέψει και στειρώσει!!

Δείτε το video, το ''εκπαιδευμένο προσωπικό περισυλλογής'', το ''ειδικό όχημα'' και τον τρόπο περισυλλογής των ζώων που κατέγραψαν πολίτες:



Δείτε φωτογραφία από πολίτη, που δείχνει τα αθλίως δεμένα σκυλιά που περισυλλέγονται από το ''ειδικά εκπαιδευμένο προασωπικό'' με το ''κατάλληλο όχημα'' όπως άλλωστε ορίζει ο νόμος:


Μόλις στις 6/2/2012 αποκαλύφθηκαν έγγραφα φωτιά για το Κυνοκομείο του Δήμου Σερρών, που έδειξαν πως έμειναν «αναξιοποίητα» τα χρήματα και ότι υπήρχε ανοχή και «κάλυψη» σε υπάλληλο, μελέτες και μηχανήματα που μούχλιαζαν σε συρτάρια και αποθήκες και αμέτρητα νεκρά ζώα ενώ είναι γνωστή σε όλη την Ελλάδα η κατάσταση του Κυνοκομείου Σερρών. Eνώ θυμίζουμε πως η κτηνίατρος του Κυνοκομείου εδώ και 7 χρόνια δεν έχει στειρώσει ούτε ένα αδεσποτο, λόγω...αλλεργίας στα γάντια! Το γιατί κρατείται και πληρώνεται, σε αυτή τη θέση είναι απορίας άξιο! Την ίδια ώρα που η αλλεργική κτηνίατρος είναι διορισμένη στο Κυνοκομείο, ο ΦΟΣ στειρώνει με εθελοντές...600 αδέσποτα!

Συνεπώς, οι ζωόφιλοι αντιδρούν και αναρωτιούνται πού και γιατί οδηγούνται όλα αυτά τα ζώα και γιατί ξαφνικά ο Δήμος αποφάσισε να εφαρμόσει..το νέο νόμο!
''Καλούμε όλους εσάς να μας βοηθήσετε στον αγώνα που κάνουμε για διορθωθεί αυτή η απαράδεκτη κατάσταση! Να είστε έτοιμοι να καταγράψετε σε βίντεο/φωτογραφίες οτιδήποτε ύποπτο, στείλτε δελτία τύπου και πάρτε τηλέφωνα σε τοπικά αλλά και πανελλαδικά κανάλια και ειδησεογραφικές ιστοσελίδες, εκφράστε την αγανάκτησή σας και πάρτε τηλέφωνο στη Δημαρχεία στο 23210 83600 και ζητείσετε το γραφείο του Δημάρχου ή στείλτε τους e-mail χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας: http://www.serres.gr/emailmayor.html '', ζητά ο ΦΟΣ.


ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙΤΕ: E-mail: mayor@serres.gr, τηλ: 2321350100, φαξ: 2321083602

ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ:
Σταματήστε τη βίαιη εκκαθάριση των αδέσποτων στις Σέρρες!!!

adespoto