Web Toolbar by Wibiya Βρετανία - Αστυνομία και φιλόζωοι ενώνουν τις δυνάμεις τους ~ Dog Lover Blogspot

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Βρετανία - Αστυνομία και φιλόζωοι ενώνουν τις δυνάμεις τους

Κατά του λαθρεμπορίου και της εκμετάλλευσης της άγριας ζωής

Το τμήμα εγκλημάτων κατά της άγριας ζωής της Μητροπολιτικής Αστυνομίας, στη Βρετανία, συγκροτεί μέτωπο με την Ένωση για την Προστασία των Ζώων (WSPA), η οποία προειδοποιεί πως το τράφικινγκ ζώων αποτελεί σημαντική πηγή εσόδων για τους εγκληματίες. Είναι η πρώτη φορά που...

μία οργάνωση χρηματοδοτεί απευθείας μία μονάδα της Μητροπολιτικής Αστυνομίας και εκφράζεται η ελπίδα πως αυτό θα οδηγήσει στην πρόσληψη περισσότερων ατόμων και την εκπαίδευσή τους για να καταπολεμούν το έγκλημα κατά της άγριας ζωής.

«Χωρίς την εξειδίκευση και τη γνώση της μονάδας της Αστυνομίας το έγκλημα κατά της άγριας ζωής μπορεί να ανθίσει στο Λονδίνο», δήλωσε εκπρόσωπος της WSPA. «Δεν πρόκειται για παρανομίες μικρο-απατεώνων. Πρόκειται για μία σημαντική πηγή εσόδων για ένα παγκόσμιο δίκτυο σκληρών εγκληματιών, συμμοριών και βαρώνων των ναρκωτικών, που όλοι πλουτίζουν από το λαθρεμπόριο άγριας ζωής».

«Η επιπλέον χρηματοδότηση θα μας επιτρέψει να προσλάβουμε επιπλέον προσωπικό ώστε να είμαστε πιο παραγωγικοί κατά των εγκληματιών που εκμεταλλεύονται ζώα με στόχο το κέρδος», τόνισε ο επικεφαλής της αρμόδιας αστυνομικής μονάδας.

newsbeast

animalspress