Web Toolbar by Wibiya Ο νέος δικτυακός τόπος της Ζωοφιλικής Ένωσης Ηλιούπολης! ~ Dog Lover Blogspot

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Ο νέος δικτυακός τόπος της Ζωοφιλικής Ένωσης Ηλιούπολης!


Ο νέος δικτυακός τόπος της Ζωοφιλικής Ένωσης Ηλιούπολης (zeil.gr)  είναι γεγονός! Πρόκειται για την νέα και βελτιωμένη εκδοχή της μετά το πρόσφατο «λίφτινγκ» που το χρειαζόταν εδώ και καιρό. Όπως θα διαπιστώσετε, είναι πλέον φιλικότατη προς τον χρήστη, πιο ενημερωμένη, με περισσότερες ενότητες και με πολλές λειτουργίες. 
Είναι διαθέσιμη η περιήγησή της και από iPhone αλλά και από Android. Το αποτέλεσμα οφείλεται στην εταιρία κατασκευής ιστοσελίδων Cweb.gr, της οποίας είναι ευγενική χορηγία ο σχεδιασμός και η δημιουργία και την ευχαριστούμε θερμά γι' αυτό. Χωρίς την βοήθειά τους, το νέο site μας δεν θα είχε βγει στον αέρα τόσο σύντομα και τόσο όμορφο! Χρειάζεται λίγη ακόμη δουλειά για να συμπληρωθεί και το υπόλοιπο υλικό.

Μείνετε συντονισμένοι για την συνέχεια!

Η Ζ.Ε.Η

Η Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης είναι αναγνωρισμένο φιλοζωικό σωματείο από το 1997, με αριθμό έγκρισης Πρωτοδικείου 519419/97 και Α.Φ.Μ. 090206637.
Σύμφωνα με το καταστατικό της, δραστηριοποιείται στον τομέα της περισυλλογής, διάσωσης και περίθαλψης των αδέσποτων ζώων του Δήμου Ηλιούπολης (χωρίς να περιορίζεται σε αυτήν μόνο την περιοχή). Κάθε χρόνο περιθάλπει, σιτίζει, εμβολιάζει, στειρώνει και προωθεί για υιοθεσία περίπου 200 αδέσποτα ζώα (κυρίως σκύλους και γάτες).
Πρόκειται για μη κερδοσκοπικό σωματείο του οποίου η λειτουργία βασίζεται στις εισφορές των μελών του, στις εισφορές τρίτων.
Στόχος του Σωματείου μας είναι να βρίσκεται «Ένα σπίτι και μία οικογένεια για κάθε αδέσποτο ζώο».
«Αδέσποτο ζώο» θεωρείται κάθε κατοικίδιο που βρίσκεται εκτός των ορίων κάποιας ιδιοκτησίας και δεν συνοδεύεται από τον ιδιοκτήτη του ή από προσωρινό κάτοχο. Συνεργαζόμαστε με κτηνιάτρους της περιοχής μας για εμβολιασμούς, στειρώσεις και ορθοπεδικά χειρουργεία δεδομένου ότι περισυλλέγουμε αρκετά αδέσποτα ζώα τραυματισμένα από αυτοκίνητα, λόγω της αυξημένης κίνησης στο μεγαλύτερο τμήμα του οδικού δικτύου της περιοχής μας. Διατηρούμε αδέσποτα ζώα σε ιδιωτικά καταφύγια ζώων, των οποίων τα έξοδα φύλαξης είναι υπέρογκα.

Τα μέλη του Σωματείου μας εργάζονται εθελοντικά μέρα και νύχτα και προσφέρουν τα σπίτια τους για τη φιλοξενία αδέσποτων ζώων -κυρίως εκείνων που βρίσκονται σε ανάρρωση- και τα οχήματά τους για την μεταφορά ζώων.
adespoto.gr