Web Toolbar by Wibiya Έκανε στόχο σκοποβολής ένα ανυπεράσπιστο σκυλί! ~ Dog Lover Blogspot

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Έκανε στόχο σκοποβολής ένα ανυπεράσπιστο σκυλί!

Συνελήφθη ο δράστης

Διασκέδαζε μετατρέποντας ένα ανυπεράσπιστο ζώο σε… στόχο, ένας απάνθρωπος βασανιστής σε χωριό της Καβάλας! Ο δράστης σημάδευε και πυροβολούσε το άτυχο σκυλί, με αποτέλεσμα να το τραυματίσει σοβαρά. Το πρωτοφανές περιστατικό συνέβη μπροστά
σε μάρτυρες, οι οποίοι οδήγησαν στη σύλληψη του δράστη.

Οι αστυνομικοί του Σταθμού Κρηνίδων της Καβάλας έσπευσαν αμέσως, μόλις ειδοποιήθηκαν ότι ένας 44χρονος πυροβόλησε και τραυμάτισε το σκυλί. Ο ασυνείδητος εντοπίστηκε λίγο αργότερα, συνελήφθη και στο σπίτι του βρέθηκαν το αεροβόλο τυφέκιο με το οποίο πυροβολούσε και μια συσκευασία με 219 μεταλλικά σφαιρίδια τα οποία κατασχέθηκαν. Ο 44χρονος θα οδηγηθεί στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας κατηγορούμενος για κακοποίηση ζώου για να λογοδοτήσει.

Αντίθετα, ένας 65χρονος κυνηγός που επίσης συνελήφθη στη Λέσβο, κατηγορείται για επικίνδυνη σωματική βλάβη σε βάρος… ανθρώπου! Ο ηλικιωμένος κυνηγούσε στην περιοχή Καβακλί του Μανταμάδου και πέρασε για… θήραμα έναν 26χρονο, τον οποίο πυροβόλησε με δίκαννο! Το θύμα μεταφέρθηκε ελαφρά τραυματισμένο στο νοσοκομείο Μυτιλήνης, απ’ όπου αποχώρησε μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών.

protothema.gr