Web Toolbar by Wibiya O Lilliput χρειαζεται εγχειρηση αμεσα, βοηθειστε μας ~ Dog Lover Blogspot

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

O Lilliput χρειαζεται εγχειρηση αμεσα, βοηθειστε μας

Ο Lilliput βρεθηκε στο Καβουρι πριν 1.5 χρονο περιπου, παρατημενος, κ χαμενος με διαφορα προβληματα, τον πηρα σπιτι μου, ηταν 8-9-10 χρονων, με προβληματα, μια κυστη-ογκο- στον ωμο, προβλημα στον πωπο του, δοντια σε κατασταση ασκημη, ερλιχεια, ενα πλασμα που δεν ηξερε τι ειναι αγκαλια.....η Δεσποινα με βοηθησε με τις εξετασεις του, καναμε θεραπεια για την ερλιχεια, ανοιξαμε την κυστη......εβγαλε πολλα απο κει μεσα, ο γιατρος ειπε, υπαρχει μεσα (κοτσι), κ θα ξαναγεμισει, κ τοτε για να καθαρισει θα χρειαστει χειρουργικη επεμβαση......
Πριν 1 μηνα η κυστη ξαναανοιξε, εβγαλε παλι πολυ βρωμα.....αντιμετωπιστηκε με καθαρισμο κ οτι χρειαστηκε, κ προχθες "ξανακτυπησε" αυτη τη φορα ομως τρεχει αιμα κ πυον κ ποναει, την καθαρισα, αλλα δεν υποχωρησε, ηρθε η Δημητρα κ πηγαμε σε γιατρο χθες, αλλα ηταν κλειστα....αποστειρωσαμε την "πληγη" καθαρισαμε κ δωσαμε τις πρωτες βοηθειες.
Σημερα πηγαμε στο γιατρο, ο ογκος στον ωμο πρεπει να αφαιρεθει Αμεσα, εχει φλεγμονη, επισης πρεπει  να στειρωθει για να μη μεγαλωσουν τα ογκιδια στον πωπο του κ δημιουργηθουν σοβαρα προβληματα, επισης να καθαριστουν τα δοντια του.
Ολα αυτα θα κοστισουν 220 ευρω μαζι με την βιοψια του ογκου κ  γενικη αιματος.
Προς το παρον τον αρχισα αντιβοιωση για τη φλεγμονη, κ για την ωτιτιδα που προεκυψε, κ καθαρισμο του ογκου συχνα, γιατι τρεχει υγρο κ αιμα....
Παρακαλω οποιος μπορει κ θελει να βοηθησει τον Lilliput ας επικοινωνησει μαζι μου σε inbox, αν ειχα την δυνατοτητα δεν θα ζητουσα βοηθεια, αλλα αδυνατω...κ πρεπει να χειρουργηθει οσο το δυνατον συντομοτερα.
O Lilliput κ εγω σας ευχαριστουμε...

Περισσότερα στο facebook