Web Toolbar by Wibiya Πρώτοι στις «υιοθεσίες» Ο Justin Bieber και η Selena Gomez! ~ Dog Lover Blogspot

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Πρώτοι στις «υιοθεσίες» Ο Justin Bieber και η Selena Gomez!

Ο Justin Bieber και η Selena Gomez αποδεικνύουν ότι καμιά φορά μπορούν και οι μικρότερες ηλικίες να... παραδειγματίσουν τις μεγαλύτερες! Η προτίμησή τους στην υιοθεσία αδέσποτων ζώων το αποδεικνύει! 

Δεν είναι μόνο ο κεραυνοβόλος έρωτας που ενώνει τον 17χρονο Justin Bieber και την 19χρονη Selena Gomez... αλλά και ένας πανέμορφος σκύλος που υιοθέτησαν πριν από λίγους μήνες! Εκτός από νέοι, όμορφοι και ταλαντούχοι, οι εκατομμύρια fans τους θα έχουν τώρα να τους... «προσάψουν» ότι είναι και φιλόζωοι! Ο σκύλος που υιοθέτησαν από το καταφύγιο αδέσποτων ζώων D’Arcy’s Animal Rescue Centre του Καναδά, ονομάζεται Baylor και είναι ένα ημίαιμο Husky.

Ωστόσο, οι δύο teenage super stars δεν είναι «rookies» όσο αφορά την περίθαλψη και την προστασία των αδέσποτων ζώων. Η Selena έχει υιοθετήσει συνολικά πέντε αδέσποτα σκυλάκια από διάφορα καταφύγια, ενώ ο Justin Bieber έχει τον Sam, ένα σκυλάκι ράτσας Papillon που κάποτε επίσης ήταν αδέσποτο. Μάλιστα, ο 17χρονος τραγουδιστής συμμετείχε στην καμπάνια της PETA που προέτρεπε τους φιλόζωους να υιοθετήσουν ένα σκυλάκι από το καταφύγιο αδέσποτων ζώων της περιοχής τους. 

katoikidio.com