Web Toolbar by Wibiya Το ταξίδι ενός σκύλου από το Κολοράντο στην Καλιφόρνια! ~ Dog Lover Blogspot

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Το ταξίδι ενός σκύλου από το Κολοράντο στην Καλιφόρνια!

Το ταξίδι ενός σκύλου από το Κολοράντο στην Καλιφόρνια!Ο 7χρονος Μπάστερ χάθηκε από το σπίτι του στο Κολοράντο και κανείς δε ξέρει πως βρέθηκε στη Καλιφόρνια, 1.340 μίλια μακριά!!

Ο 7χρονος  Μπάστερ ωστόσο χάθηκε από το σπίτι του στο Κολοράντο και κανείς δε ξέρει πως βρέθηκε στη Καλιφόρνια, 1.340 μίλια μακριά.

Η ιδιοκτήτριά του Σαμάνθα Σκουίρς αγωνιούσε επί ενάμιση χρόνο για την τύχη του αγαπημένου της φίλου και είχε αρχίσει να πιστεύει πως τον έχασε για πάντα.
Ήταν βέβαιη ότι το αγαπημένο της Λαμπραντόρ κλάπηκε ή κάπου στο δρόμο έπαθε κάτι κακό, ώσπου μια μέρα δέχτηκε ένα γράμμα από καταφύγιο ζώων.

«Δεν είχα σκεφτεί καν ότι θα έφτανε τόσο μακριά και δεν ξέρω πως έγινε αυτό», είπε η ίδια.

Η Σκουίρς εκεί που είχε εγκαταλείψει κάθε ελπίδα, έλαβε ένα απρόσμενο γράμμα από ένα καταφύγιο ζώων. Ένα μέλος του καταφυγίου τον βρήκε να περιπλανάται στους δρόμους και τον πήγε στο καταφύγιο όπου σκάναραν το μικροτσίπ του και είδαν σε ποιον ανήκει.

Στην αρχή πήραν τηλέφωνο την ιδιοκτήτρια αλλά δεν κατάφεραν να επικοινωνήσουν μαζί της και έτσι αποφάσισαν να της στείλουν ένα γράμμα ειδοποιώντας την για την κατάσταση. Ειδικότερα, της έλεγαν να επικοινωνήσει μαζί τους μέχρι 31 Μαΐου διαφορετικά θα έδιναν τον Μπάστερ σε ανάδοχη οικογένεια.

Έτσι η γυναίκα επικοινώνησε άμεσα με το καταφύγιο και πήγε μέχρι την Καλιφόρνια για να δει τον πιστό της φίλο και να τον πάρει.

Τώρα το τι έκανε επί ενάμιση χρόνο ο Μπάστερ και πως βρέθηκε τόσο μακριά από το σπίτι του, το ξέρει μόνο ο ίδιος.
«Χάρηκα τόσο που τον είδα’, είπε η Σκουίρς, προσθέτοντας ότι της φαίνεται πιο γηρασμένος και πιο παχύς».

tsantiri