Web Toolbar by Wibiya Πρόστιμο σε σκύλο που κάνει skateboard! ~ Dog Lover Blogspot

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Πρόστιμο σε σκύλο που κάνει skateboard!

Πρόστιμο σε σκύλο που κάνει skateboard!O ιδιοκτήτης ενός σκύλου τον οποίο είχε εκπαιδεύει να κάνει…skateboard εκτός από φήμη, απέκτησε και ένα..πρόστιμο 80 λιρών και προειδοποίηση από τις αρχές ότι αν δεν έχει το σκύλο του με λουρί θα κινηθούν νομικά εναντίον του. Το μικρό τεριέ βλέπετε έχει προκαλέσει αρκετά ατυχήματα.

Ο 51χρονος ιδιοκτήτης του από το Σάσεξ θεωρεί ταλαντούχο το σκυλάκι του και οι θαυμαστές του στο Διαδίκτυο ξεπερνούν τις 20.000 ενώ εμφανίστηκαν παρέα και στο «Βρετανία Έχεις Ταλέντο».

Όμως δύο γυναίκες παραπονέθηκαν ότι έπεσαν και χτύπησαν στο «αδέσποτο» skateboard του σκύλου που περιφέρεται στη γειτονιά.

Ο ιδιοκτήτης του σκυλάκου λέει ότι είναι κάτι αστείο, ο σκύλος του δεν είναι εγκληματίας και του αρέσει να κάνει skateboard. Μάλιστα δεν τον εκπαίδευσε ποτέ αλλά μόνος του ο σκύλος ανεβαίνει στο skateboard.

Οι αρχές λένε ότι πρέπει να προστατέψουν τους πολίτες που παραπονέθηκαν και ο σκυλάκος μπορεί να κάνει ελεύθερα skateboard στο πάρκο αλλά όχι στο δρόμο. Και δεν έχουν και άδικο, ειδικά για την ασφάλεια του ζώου.
ΠΗΓΗ: adespoto.gr