Web Toolbar by Wibiya Χαρίζεται θηλυκό κανίς - Υιοθετήθηκε! - ~ Dog Lover Blogspot

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Χαρίζεται θηλυκό κανίς - Υιοθετήθηκε! -

ΕικόναΚι οταν λεω μπουκιτσα το εννοω! Μολις 3,7 κιλα!! Νεαρουλα κοπελιτσα, 2-2,5 χρονων περιπου και ταλαιπωρημενη! Εχει καποιες πληγες στο σωματακι της που τις φροντιζουμε, κανει θεραπεια για ωτιτιδα και το ενα της ματακι δε μεγαλωσε κανονικα (ειναι λιγο πιο μικρο απο το αλλο) με αποτελεσμα η οραση της απο αυτο να ειναι μειωμενη. Συντομα ομως θα ειναι μια κανισουλα θεα! Της αρεσει πολυ η ανθρωπινη συντροφια και τα χαδια, κανει την αναγκη της στη βολτα και ξερει και απο αυτοκινητο! Τι νομιζατε καλε? Ειναι μια σωστη κυρια! Μπορει να μοιαζει λουτρινη, αλλα δεν ειναι! Εχει ψυχη και αναγκες και χρειαζεται εναν ανθρωπο να τη φροντισει και να την αγαπησει με ολη του τη καρδια!

Αυτή η μικρούλα περιφερόταν, φοβισμένη, για πολλές ώρες σε δρόμους κοντά στο τέρμα της Πυλαίας, χωρίς να θέλει να σταματήσει πουθενά.
Τελικά, μετά από μεγάλη προσπάθεια, καταφέραμε να την πιάσουμε και να την πάμε στον κτηνίατρο.
Θα χρειαστεί χρόνος και υπομονή για να αναρρώσει από τις πληγές της στο ποδαράκι και στην πλατούλα της, ενώ διαπιστώσαμε επίσης ότι πρέπει να θήλαζε…

ΕικόναΠάντως, η μικρούλα ανακουφίστηκε με το μπάνιο που της έκανε η Εβίνα, και τώρα θα την κρατήσει για λίγες μέρες η Έρη μέχρι να ανακτήσει κάπως τις δυνάμεις της.
Παρά την τύχη της όμως, το ερώτημα παραμένει: γιατί ένα τόσο μικρό, σε ηλικία αλλά και σε μέγεθος, ζώο, βρέθηκε σε αυτή την άσχημη κατάσταση;

Τώρα πλέον είναι σημαντικό να της βρούμε ένα καλό σπίτι, ενώ μια προσωρινή φιλοξενία θα ήταν σημαντική ανακούφιση για εμάς.

Φιλοζωικο Σωματειο "Η Αγαπη"
Θα δωθει με συμβολαιο υιοθεσιας
Θεσσαλονικη
τηλ επικοινωνιας 6977 951694