Web Toolbar by Wibiya Εγκατάλειψη σκύλου μπροστά στα μάτια φιλόζωων εθελοντών!! ~ Dog Lover Blogspot

Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Εγκατάλειψη σκύλου μπροστά στα μάτια φιλόζωων εθελοντών!!

14/12/2013 Έξω απο το φιλοζωικό bazaar μας τρια παιδιά 15 εώς 18 ετών παράτησαν αυτή την σκυλίτσα.Έξω ήταν η Iria Lionaki B με το σκυλάκι της και όταν την είδαν είπαν να αυτή έχει σκύλο. το δικό τους έτρεξε προς την Ιria και τα αποβράσματα έφυγαν με απίστευτη ταχύτητα... Τρέξαμε πίσω αλλά δυστυχώς είχαν εξαφανιστεί. Το ζώο πέρασε σοκ...Έκλαιγε έσπαγε τα λουριά που βάζαμε για να το κρατήσουμε μη το χτυπήσει κανένα αυτοκίνητο χτυπιόταν και μυριζε το δρομο ψαχνοντας να βρει αυτα τα ανθρωπάκια που δε ξερω τι γονείς έχουν και πως έβγαλαν τέτοια.

Είχαμε πέσει επάνω του με αγάπη και προστασία αλλά τίποτα..Αναγκαστήκαμε να του δώσουμε ηρεμιστικό αλλά και πάλι τίποτα. Μετά απο αρκετή ώρα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για σήμερα και αύριο θα πάει στο καταφύγιο Ραφήνας και ευχαριστώ για αυτο τον Βασίλη και το σωματείο Πικερμίου που μας βοήθησαν. Σας παρακαλώ όλους!!!! Αντι για like κάντε κοινοποίηση πρέπει να βρεί οικογένεια έχει πολύ αγάπη να σας δώσει!!! 

Ειναι ημίαιμο θηλυκό πιτμπουλάκι, περίπου 5-6 μηνών.
Πολύ όμορφη και χαδιάρα, φοράει ένα φαρδύ, καφέ δερμάτινο κολάρο.


ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙ Η ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΙΧΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΤΟ 6984200368 ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ Η ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΣΑΣ ΑΥΣΤΗΡΑSofia Kontou Matina Tsiriotaki και Iria Lionaki ευχαριστώ για όλα ευχαριστώ που έχετε ψυχή και για άλλη μια φορά το δείξατε!!!!