Web Toolbar by Wibiya Σκυλίτσα ταξίδεψε για 90 χιλιόμετρα στον προφυλακτήρα αυτοκινήτου (photo) ~ Dog Lover Blogspot

Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Σκυλίτσα ταξίδεψε για 90 χιλιόμετρα στον προφυλακτήρα αυτοκινήτου (photo)

Τύχη βουνό είχε μια σκυλίτσα που χτυπήθηκε από αυτοκίνητο και κατάφερε να επιβιώσει εγκλωβισμένη στον προφυλακτήρα του οχήματος για αρκετές ώρες.
Ο οδηγός, Julia Cesar Siqueira, είπε πως άκουσε έναν γδούπο καθώς έστριψε σε έναν δρόμο κοντά στο σπίτι του στην πόλη Itapetinga, στην βορειοανατολική Βραζιλία.
Ωστόσο ο 35χρονος φοιτητής συνέχισε το ταξίδι του προς την επόμενη πόλη, σε απόσταση 90 χιλιομέτρων, χωρίς να γνωρίζει πως η σκυλίτσα είχε εγκλωβιστεί στον μπροστινό προφυλακτήρα.
Το τρομοκρατημένο ζώο παρατήρησαν οι περαστικοί όταν πλέον ο 35χρονος είχε φτάσει στο πανεπιστήμιο που φοιτούσε, στην πόλη Vitoria de Conquista, στην πολιτεία Bahia.
«Είδα τον σκύλο στη μέση του δρόμου και προσπάθησα να τον αποφύγω. Όμως μετά άκουσα τον γδούπο και κατάλαβα πως τον είχα χτυπήσει», δήλωσε ο 35χρονος που ταξίδευε την ημέρα του συμβάντος μαζί με τη μητέρα του και δυο συμφοιτητές του.
«Έτρεχα με τέτοια ταχύτητα που ξέρω ότι ενδεχομένως να επιβίωσε της σύγκρουσης οπότε συνέχισα να οδηγώ. Το συγκεκριμένο σημείο του δρόμου είναι αρκετά επικίνδυνο», προσέθεσε.
Φτάνοντας στον προορισμό του, το πρωί της περασμένης Τρίτης, ο κ. Siqueira παρατήρησε πως αρκετοί άνθρωποι του έκαναν νόημα να σταματήσει.
Επειδή δεν μπορούσε να παρκάρει κάπου με ασφάλεια συνέχισε ως το πανεπιστήμιο. Όταν πάρκαρε κάποιος του είπε πως υπήρχε ένας σκύλος στον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου του.
Στο σημείο έσπευσαν αμέσως πυροσβέστες και ένας κτηνίατρος που απεγκλώβισαν το ζώο. Η σκυλίτσα είχε σπάσει το μπροστινό της πόδι, ωστόσο δεν είχε υποστεί άλλα τραύματα και η γενικότερη κατάσταση της υγείας της είναι καλή.
Ο 35χρονος πλήρωσε τα έξοδα για τη νοσηλεία του ζώου σε ιδιωτική κλινική. Η σκυλίτσα ονομάστηκεVitoria, που σημαίνει νίκη.
econews