Web Toolbar by Wibiya Κακοποιημένο κουτάβι βοήθησε 8χρονο αγόρι να κοινωνικοποιηθεί ~ Dog Lover Blogspot

Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Κακοποιημένο κουτάβι βοήθησε 8χρονο αγόρι να κοινωνικοποιηθεί

«Σκύλος της Χρονιάς 2013» ανακηρύχθηκε ένα κακοποιημένο κουτάβι ύστερα από τη βοήθεια που προσέφερε σε ένα 8χρονο αυτιστικό αγοράκι, παρακινώντας το σε μεγάλο βαθμό να κοινωνικoποιηθεί.

Το σκυλάκι τιμήθηκε από την Αμερικανική Εταιρεία για την εξάλειψη της κακοποίησης κατά των Ζώων στην ετήσια τελετή απονομής βραβείων που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη.
Η Ζήνα, όπως ονομάζεται το κουτάβι, κατάφερε να ξεπεράσει τη σοβαρή κακοποίηση που είχε υποστεί πριν παραδοθεί στο καταφύγιο κακοποιημένων ζώων στη Τζώρτζια τον Σεπτέμβριο του 2012 και έξι μήνες αργότερα υιοθετήθηκε από την οικογένεια του οκτάχρονου Jonny Hickey.


Η 44χρονη μητέρα του μικρού αναφέρει ότι αναπτύχθηκε μία απίθανη φιλία ανάμεσα στο γιο της και το κουτάβι.. Η Ζήνα τον έχει βοηθήσει σε τέτοιο βαθμό, ώστε παλαιότερα θα του ήταν αδύνατο να παραστεί στην τελετή απονομής. Προς έκπληξη όλων, ο Jonny ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο εκ μέρους του αγαπημένου του φίλου, ενώ έδωσε και την πρώτη του συνέντευξη στα μέσα ενημέρωσης.“Ήταν γραφτό να καταλήξουν μαζί για να βοηθήσουν ο ένας τον άλλο, με ένα διαφορετικό τρόπο που ο κόσμος δεν μπορεί να κατανοήσει. Στο σπίτι μας πλέον ακούγονται γέλια, κάτι που δεν συνέβαινε. Η Ζήνα είναι η καλύτερη θεραπεία για τον μικρό. Είναι το πιο χαρούμενο παιιδί στον κόσμο όταν βρίσκεται κοντά της”.


skylogato.blogspot.gr