Web Toolbar by Wibiya Σύρος: Σκοτώνουν γατιά και τ' αφήνουν επίτηδες κοντά στο σχολείο! ~ Dog Lover Blogspot

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Σύρος: Σκοτώνουν γατιά και τ' αφήνουν επίτηδες κοντά στο σχολείο!

Η Φιλοζωική Ομάδα Σύρου φέρνει σήμερα στη δημοσιότητα ένα ακόμα έγκλημα που διαπράττεται από κάτοικο της Σύρου εις βάρος των γατιών του νησιού. Γονιός μαθητή ενημέρωσε γραπτώς τα μέλη της Φ.Ο.Σ. και τους έστειλε και το φωτογραφικό υλικό που απεικονίζει ένα από τα δύο τουλάχιστον ζώα που χρησιμοποιήθηκαν νεκρά ως «ντεκόρ».
Ο γονιός, ο οποίος ανώνυμα κάνει την καταγγελία, τονίζει: «Το τελευταίο διάστημα στην περιοχή των Τριών Ιεραρχών στο Βρονταδο, κάποιοι ασυνείδητοι έχουν βάλει στο μάτι τα γατιά της περιοχής.


Πριν από δυο εβδομάδες περίπου βρέθηκε ένα γατάκι ψόφιο επάνω στο παγκάκι (φωτο) που βρίσκεται ακριβώς έξω από το δημοτικό σχολειό και σήμερα το πρωί ακόμα ένα γατάκι βρέθηκε επάνω στο καρτοτηλέφωνο που βρίσκεται και αυτό έξω από το δημοτικό (φωτο), προφανώς τα γατιά δεν έχουν πεθάνει στα σημεία αυτά αλλά αυτοί που τα σκοτώνουν τα τοποθετούν εκεί. Κατά καιρούς τα στολίζουν έξω από το σχολειό λες και είναι αξιοθέατα αίσχος τους.
Δυστυχώς για τα παιδιά που πηγαίνουν το πρωί στο σχολείο και αντικρίζουν αυτές τις εικόνες είναι πολύ άσχημο και λυπητερό.
Αίσχος και ντροπή σε αυτούς που κάνουν τέτοιες κινήσεις.
Γονέας μαθητή του σχολείου».
Αλήθεια πως σκοτώνει τα ζώα και δυσφημεί το νησί; Μα φυσικά κάτοικοι αυτού του τόπου…