Web Toolbar by Wibiya Κινητό κολαστήριο στο Ηράκλειο! ~ Dog Lover Blogspot

Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Κινητό κολαστήριο στο Ηράκλειο!




Την οργή των ζωόφιλων, αλλά και των ευαισθητοποιημένων πολιτών έχει προκαλέσει η παρουσία και η δράση στο Ηράκλειο ενός ασυνείδητου, που έχει μετατρέψει το αυτοκίνητο του σε κινητό κλουβί για τα σκυλιά!
 
Μάλιστα για τη συγκεκριμένη περίπτωση έχει ήδη ξεκινήσει η αυτεπάγγελτη δίωξη κατά του ιδιοκτήτη αλλά και η άμεση εκκίνηση της αυτόφωρης διαδικασίας, καθώς και η οριστική αφαίρεση ζώου, την οποία αιτήθηκε η πρόεδρος της ΖΩΟΦΙΛΗΣ ΔΡΑΣΗΣ, σε κατάθεσή της στο Β Αστυνομικό τμήμα Ηρακλείου.

"Τη καταγγελία του μέλους μας Άννας Ζουράρη για Λυκόσκυλο που ευρίσκεται εγκλωβισμένο σε κλειδωμένο ιδιωτικό σταθμευμένο όχημα σε παράλληλο δρόμο της Κνωσού και κινδυνεύει από Θερμοπληξία , πιστοποίησε η ομάδα ΔΙΑΣ και μέλη του σωματείου

Το πανέμορφο ζώο είναι εγκλωβισμένο σε διαμορφωμένο κλωβό εντός του οχήματος ,δεν δύναται καν να κινηθεί , δεν έχει νερό ενώ ο δύσοσμος χώρος εμπεριέχει ακαθαρσίες του άτυχου ζώου και ωμά κρέατα, λίπη και κόκαλα!

Το αμάξι ως δια μαγείας ...αμέσως με την επιστροφή μας από το αστυνομικό τμήμα είχε εξαφανιστεί!", επισημαίνει η κ. Γεωργία Στεφανάκη

 

creteplus